Enchanted Mermaid Nextgen GamingDe uitdagende zeemeermin die centraal staat bij Enchanted Mermaid als thema is op deze videoslot van NextGen uitstekend terug te vinden. Zowel grafisch als geluidstechnisch heeft de producten alles namelijk 100 procent naar behoren uit weten te voeren.

Eenmaal deze videoslot geladen zal het al snel opvallen dat de achtergrond van de 5 rollen volledige met animaties uitgerust is. Op de 5 rollen zal je 3 symbolen per stuk aantreffen, waarmee je winsten kunt behalen als je deze in een combinatie van links naar rechts weet te draaien. Prijzen kunnen op een totaal van 25 winlijnen behaald worden als deze combinatie bestaat uit meerdere symbolen van een soort en gestart wordt vanaf de eerste rol bij Enchanted Mermaid.

Uiteraard zijn er met heel wat verschillende symbolen ook tal van prijzen te winnen. Aangezien er binnen dit spel geen ruimte is op de prijzen naast de rollen te laten zien is er onder de info button een uitbetaalschema aanwezig. Als je deze opent zie je dan ook direct welke prijzen er voor een combinatie bij deze slotmachine uitgekeerd kunnen worden.

Wild symbolen op rol 2 en 4 bij de Enchanted Mermaid

De Wild symbolen die bij Enchanted Mermaid gedraaid kunnen worden zullen gevormd worden door de zeemeermin. Zij is beschikbaar als apart symbool en heeft daarbij een bijzondere Expanding feature als extra functie toegekend gekregen. Het Wild symbool van Enchanted Mermaid kan alleen gedraaid worden op de rollen 2 en 4. Zodra dit gebeurd zal de zeemeermin virtueel uit het water komen en zo een hele rol bedekken om meerdere winlijnen tegelijker tijd af te kunnen gaan ronden. Wat betreft de vervangende functie moet je er rekening mee houden dat de Wild alle symbolen zal kunnen vervangen, behalve de Scatter. Dit komt voort uit het feit dat de parel als Scatter op deze gokkast een eigen functie zal moeten vervullen, waar ook jij je voordeel weer uit zal kunnen halen.

enchanted mermaid videoslot

Glimmende Scatters en free games

Het Scatter symbool van Enchanted Mermaid is interessant, omdat deze als enige geen winlijn nodig heeft om een geldwinst op te kunnen leveren. Als je willekeurig op de rollen 2 Scatter symbolen weet te draaien heb je dan ook al prijs. Hoeveel je wint is afhankelijk van het aantal Scatters, maar dit zal altijd een vermenigvuldiging van je inzet betekenen. Het zijn bij Enchanted Mermaid niet alleen de prijzen die voor de Scatter symbolen interessant zijn, maar ook de free games die gewonnen kunnen worden hebben een toegevoegde waarde. Bijzonder is dat je zelf je aantal free games en vermenigvuldiger uit zal moeten kiezen.

Wanneer je 20 free games kiest krijg je prijzen tijdens deze modus keer 4 uitbetaald. Voor 15 free games geldt een vermenigvuldiging van 7 keer je prijs en als je 10 free games kiest kun je prijzen met een vermenigvuldiger van maar liefst 10 keer uitbetaald krijgen richting je tegoed.

Kies je muntwaarde en winlijnen

Om tot een inzet te kunnen komen zijn er bij Enchanted Mermaid verschillende mogelijkheden. Als je gaat spelen ben je daarbij overigens niet verplicht om voor geld aan de slag te gaan, want je mag online Enchanted Mermaid ook gratis spelen. Kies je wel voor een inzet voor geld, dan zijn er 2 dingen belangrijk. Dit zijn het aantal winlijnen en de muntwaarde. Wat betreft de winlijnen kan er maximaal gespeeld worden met 25 lijnen.

Munten die je daarop kunt spelen zijn beschikbaar in waardes van 1 cent tot en met 2 euro. Zodra je met de muntwaarde je inzet gaat bepalen zal je, bij het gebruik van alle beschikbare winlijnen, in moeten gaan zetten met een bedrag van 25 cent per draai. Wil je bij Enchanted Mermaid een hoge inzet plaatsen, dan is het maximale bedrag dat gespeeld kan worden een totaal van 50 euro per speelronde.

Beoordeling Enchanted Mermaid videoslot

Voor de echte waterliefhebbers zijn er bij Enchanted Mermaid verschillende mooie bijpassende symbolen aanwezig, waarmee NextGen het thema heeft weten te versterken net als met de Dolphin Reef slot. Deze videoslot ziet er goed uit en biedt bovendien ook alle prijzen die je zoekt als je online een gokje gaat wagen. Dit geldt bij Enchanted Mermaid zowel voor reguliere symboolcombinaties als voor de extra functies die je kunt gebruiken om tot een prijs te komen.