De Enchanted videoslot is een prachtige interactieve 3D gokkast met een sprookjesachtig thema, vloeiende animaties en prachtige geluiden. Je speelt de Enchanted videoslot op vijf rollen met dertig winlijnen in een betoverd bos met veel bonusmateriaal en bonusspellen. Ontmoet de feeën, kobolden, ogres en tovenaars op de rollen en win veel geld. Inzetten kan vanaf 5 cent tot maximaal 150€ per draai, afhankelijk van hoeveel je inzet per winlijn.

Enchanted videoslot spelen

De Enchanted slot heeft drie mooie en spannende extra functies en een bonus spel, dat het spel afwisselend en spannend maakt. Bij het eerste spel verzamelt Tonk goud op de vijfde rol, zodra hij er minimaal drie heeft verzamelt activeer je het Tonk’s bonusspel, met kans op zeer grote geldprijzen. Als je twee of meer Crazy Hat symbolen op de rollen vindt, wordt het Crazy Hat’s Crazy Reels spel gestart.

Tijdens deze functie zullen drie rollen willekeurig re-spinnen voor nog meer winnende combinaties, en natuurlijk ook meer credits. Met The Ultimate Spell book Free Spins kan je heel veel gratis spins verdienen als je drie of meer Spell book symbolen op een actieve winlijn weet te draaien. Tijdens de gratis spins verdien je extra bonussen als je het Unique Enchanted symbool op rol drie krijgt.

enchanted gokkast

Tweede Scherm

De tweede scherm Bonus Round(Feera’s Birdie) activeer je wanneer je Feera (de fee) en Ryfus (de Ogre) symbolen naast elkaar krijgt op een actieve winlijn. In dit spel moet je Feera helpen om haar vogeltje terug te krijgen van de Ogre die het heeft gestolen.

Je bestuurt de fee, en wanneer ze net boven de Ogre is moet je aanvallen door het gooien van een spreuk. Je moet dit drie keer doen om het vogeltje te bevrijden. Elke spreuk die je naar hem gooit geven je bonus credits. Zodra de Ogre veranderd in een kikker, red je het vogeltje en heb je de vrede in het bos hersteld en wordt je beloond met een bonus.

Conclusie

De Enchanted videoslot van Betsoft is een mooie sprookjesachtige online gokkast die toch vooral veel vrouwen aan zal spreken. Voor de ruige man is dit sprookjes thema iets teveel van het goede denken wij. Hoewel een inzet van 150€ per draai zeker niet kinderachtig is!