energoonz online gokkastEnergoonz is een leuk sciencefiction spel dat absoluut afwijkt van de meer traditionele online gokkasten. Het wordt namelijk niet echt gespeeld met vijf rollen maar je speelt met 5 keer 5 symbolen. Het doet je eigenlijk meer denken aan een soort Bejeweld.

Je kunt dit spel spelen met een minimale inzet van 20 cent en een maximale van 40 euro. Daartussen zitten maar een paar andere opties en dus raden wij ook aan om dit spel eerst even met nep geld te spelen zodat je goed kunt wennen aan het spel en je kunt kijken wat een goede inzet is voor de payroll die je tot je beschikking hebt. Bovendien speel je dit spel niet met winlijnen of iets dergelijks dus het heeft een heel andere kijk op het spelletje nodig dan je misschien gewend bent.

Het fijne aan dit spel is, in tegenstelling tot een hoop concurrenten met hetzelfde spelsysteem, is dat de sfeer zo leuk is. De monsters in de symbolen ogen heel vrolijk en dit zorgt er voor dat je zin hebt om het te blijven spelen. Bejeweld en Candy Crush waren natuurlijk al heel verslavend, schrijf Energoonz er maar bij in dat rijtje en dan kun je hier ook nog eens geld mee verdienen.

We raden je wel aan om bij spellen als deze gebruik te maken van de autoplay knop. Anders kan het namelijk heel lang duren voordat je ook een keer daadwerkelijk de bonus te pakken hebt, waarvan we zo zullen uitleggen hoe je die krijgt en wat je er mee kunt. Bij dit spel zit ook nog de optie om te gokken met de gewonnen prijzen. Omdat je vaak in het begin kleine prijsjes wint, is dit een aanrader voor iedereen die graag meteen om het grote geld speelt.

De bonusrondes van Energoonz

De bonus, hoe kom je er? Voordat de stenen naar beneden vallen, zie je op diverse lijnen in het spel BONUS staan. Op die lijnen moet jij straks gaan zorgen dat je helemaal geen stenen meer hebt. Je hebt daar alleen geen invloed op en dit blijft dan ook een puur gokspel, in tegenstelling tot Candy Crush en Bejeweld. Het is de bedoeling dat je drie of meer symbolen naast elkaar krijgt.

Wanneer dit het geval is, zullen de twee buitenste symbolen verdwijnen en blijft er in het midden een soort wild over. Deze wild kan dus ook een vervanger zijn voor ieder ander symbool in het spel en zo kun je lekker de blokken een voor een laten verdwijnen. Wanneer je uiteindelijk een van de lijnen waar oorspronkelijk BONUS achterstond weet vrij te spelen, kom je dus ook in het bonusspel terecht.

Dit bonusspel bestaat uit andere symbolen en je krijgt 10 spins om telkens zo veel mogelijk combinaties van 5 symbolen te vinden. Of ja, die vindt de computer voor je. De symbolen hoeven in tegenstelling tot het basisspel elkaar niet te raken en dus is er bij elke ronde een grote kans dat je minimaal een keer je inzet terugkrijgt. Je kunt echter pas echt gaan verdienen, wanneer je je periode in het bonusspel verlengt. Dit kun je doen door vijf van de lantaarns te verzamelen. Je krijgt dan nog eens 10 extra spins.

Energoonz online gokkast

Energoonz is een leuke afwisseling

Dit spel is echt een leuke afwisseling voor mensen die op den duur wel klaar zijn voor even met de traditionele slotgames. Door de leuke weergave, grappige muziek en goede sfeer die Play ’n Go heeft weten te creëren, heeft Energoonz ook nog eens net een streepje voor op andere online gokkasten die dit systeem hanteren. Wanneer je dus iets anders wil, is dit echt een aanrader. De bonus valt redelijk vaak bij dit spel en het gebeurt ook nog regelmatig dat je je bonusgames verlengt. Spelen dus, deze Energoonz.