everybodys jackpot playtechDit is natuurlijk al een naam die we bij voorbaat graag horen. De naam van Everybody’s Jackpot belooft ons dat er voor iedereen wel een mooie prijs in zit. Deze kast is in vrijwel alle opzichten anders dan de meeste online slots. Ten eerste wordt er in dit spel maar met drie verschillende rollen gespeeld, terwijl de meeste spellen voor vijf rollen kiezen.

Bovendien is er een opvallende manier van het winnen van een jackpot. In een periode van 24 uur moet je een bepaald bedrag weten te verzamelen en wanneer je daar boven zit maak je kans op de Mystery Jackpot. Die jackpot hoeft echter niet eens door jou gewonnen te worden. Wanneer er namelijk iemand anders vandoor gaat met de Mystery Jackpot win jij alsnog je aandeel. Vandaar natuurlijk de naam Everybody’s Jackpot.

De scatters op Everybody’s Jackpot

Deze gokkast valt te vergelijken met de fruitautomaten van vroeger en het is dan ook vrij overzichtelijk hoe je geld kunt winnen. Om namelijk aan die Mystery Jackpot mee te kunnen doen zul je eerst een bedrag moeten vergaren om in ieder geval in aanmerking te komen. Om wat geld te verdienen is het zaak dat je drie symbolen op een rij krijgt. De symbolen die het meest waard zijn, zijn de presentatrice en de lachende man. Ook met de goudstaven en het pakket briefgeld valt nog wel wat te verdienen maar je moet je eigenlijk focussen op de scatters.

De Jackpot Bonus kan er uiteindelijk dus voor zorgen dat je de Mystery Jackpot pakt, maar dient ook gewoon als manier voor een aantal free spins. Wanneer je drie scatters pakt krijg je namelijk al twaalf gratis beurten en in die twaalf beurten garanderen wij je dat je goed wat geld gaat verdienen. Zeker wanneer je dan de lachende man of de presentatrice weet te draaien. Het is ook mogelijk om tijdens je free spins nog een aantal scatters te pakken. Je krijgt er dan gewoon weer twaalf spins bij en je vermenigvuldiger gaat ook omhoog waardoor je nóg meer geld kunt verdienen terwijl het je niet eens inzet kost.

Lage inzet is genoeg op Everybody’s Jackpot

Bij Everybody’s Jackpot is het niet nodig om heel hoog in te zetten. Wanneer je een aardige stack hebt kun je beter laag inzetten en rustig de tijd nemen om boven het bedrag te komen wat nodig is om mee te doen aan de Mystery Jackpot, daar waar het om draait. Wij raden je aan om met acht winlijnen (het maximale) te spelen en dan met een inzet van 5 of 10 cent. Je speelt dan dus met veertig of tachtig eurocent per spin en dit is een goede manier om lekker lang door te spelen en toch kans te maken op de Mystery Jackpot. Bij dit spel is er geen mogelijkheid om te gokken nadat je een prijs hebt gewonnen.

everybodys jackpot online videoslot

Een aparte gokkast ervaring

Everbody’s Jackpot is een echte aanrader voor iedereen die eens iets anders wil spelen dan de normale gangbare gokkasten. Het is echt uniek in zijn soort en zeker het idee met de Mystery Jackpot is er een die veel mensen aan spreekt. Je hoeft namelijk niet eens de jackpot zelf te pakken om alsnog kans te maken op een mooie prijs.

Verder is het spel heel overzichtelijk en weet je meteen wat je te pakken hebt wanneer de drie rollen hun ding hebben gedaan. Toch zitten er ook wel nadelen aan dit spel. Grafisch gezien is het heel magertjes en de makers van Playtech hebben het niet echt voor elkaar gekregen om een bepaalde sfeer aan dit spel toe te voegen waardoor het ondanks de leuke gameplay al vrij snel gaat vervelen.