Herontdek het begin der aarde met de Evolution videoslot van Netent. Hoe alles precies in elkaar zit weten wij ook niet, maar bij NetEnt geven je jou als speler de kans om het te beleven met de Evolution gokkast. Ben je klaar om ongelooflijke wezens te ontmoeten die zich verder door ontwikkelen?

evolution

Evolution spelen

Je speelt Evolution op vijf rollen en vijfentwintig vaste winlijnen. Je moet winnende combinaties zien te maken met de vijftien verschillende symbolen op deze gokkast. Voor drie gelijke symbolen op een rij heb je al prijs, links naar rechts op de rollen. Speel de Evolution gokautomaat om echt geld vanaf een kwartje per draai, en voer het op tot €125 per spin als je dat wilt. Geld winnen doe je met de speciale symbolen, gratis spins en de extra functies. Met een uitbetalingspercentage van meer dan 96% maak je kans op mooie prijzen.

Symbolen

Ontdek ongelooflijke evolutionaire wezens die je terug vindt op je scherm. Elk van hen heeft een fictieve Latijnse naam zoals Draconius Rex, Basilisk Pluma, Basilisk Hairicus, Bestai Dentum en Alsbus Slugus. Voor de kleine prijzen zijn er de speelkaarten van tien tot en met aas te vinden die ook speciale namen hebben als Crustacio Springum, Jullocus Squidea, Jellocus Finnum, Blobulus Astrum en Primo Blobulus.

Evolution NetEnt

Het Wild symbool verschijnt overal op alle rollen, met uitzondering van de eerste. Het kan andere symbolen vervangen, behalve het Free Spins symbool. Drie of meer Free Spins symbolen activeren tien, vijftien of twintig gratis spins. Hier kan je het meeste geld mee verdienen. Nadat de winnende combinaties worden uitbetaald, evolueren de symbolen op je scherm naar de volgende fase voor grotere prijzen.

Conclusie

De Evolution gokautomaat is een goed uitziende gokkast met een apart thema. Door de aangeboden extra’s is dit een vermakelijke gokkast waar je tot 44.000 munten per spin kunt winnen. Ook daar zal Darwin geen nee tegen zeggen denken wij. Wat afwisseling betreft is deze gokkast nog niet zo goed geëvolueerd, want je hebt alleen maar het Wild symbool en de Free Spins, en dat was het. Daardoor kan deze gokkast toch wel snel gaan vervelen ondanks het mooie uiterlijk.