Extra Cash video slotWie wil nou niet de mogelijkheid hebben om extra geld te winnen. Zoals deze extra Cash videoslot van NextGen Gaming al aangeeft is deze optie online direct beschikbaar zodra je op dit spel een inzet gaat plaatsen. Bij deze Extra Cash videoslot kun je spelen met virtueel speelgeld, wat betekend dat je ook gratis en zonder risico’s op verlies dit spel kunt gaan openen. Anderzijds kun je op deze speelautomaat uiteraard ook direct mee gaan spelen voor de winst, waarbij je wel met een eigen tegoed aan de slag dient te gaan.

Als je voor geld in gaat zetten doe je dit bij deze gokkast op maar liefst 50 winlijnen, waarbij muntwaardes gebruikt kunnen worden van 1 cent tot en met 20 cent. Kies je ervoor om alle winlijnen te gebruiken, dan speel je altijd met een minimaal bedrag van 50 cent per draai. Bij de hogere inzetten kan er maximaal gespeeld worden met een bedrag van 10 euro per speelronde.

Speldetails Extra Cash

Qua thema en grafische uitvoering is dit spel gebaseerd op een krantenjongen, die geheel in 3D is weergegeven naast de rollen. Om prijzen te winnen zijn er, zoals hierboven ook al gezegd, 50 winlijnen aanwezig. Deze lopen van links naar rechts op 5 rollen, waarbij je per rol geen 3 maar 4 symbolen terug zal vinden om mee te kunnen winnen. Als je een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen hebt weten te vormen kun je hiermee een prijs krijgen als deze gestart wordt vanaf de eerste rol.

Deze mag niet door een ander symbool onderbroken worden, maar moet gedraaid worden op zoveel mogelijk aaneengesloten rollen. Helemaal links onder rol 1 is er bij Extra Cash een info button aanwezig. Als je daarop klikt zal je een uitbetaalschema te zien krijgen. Deze laat jou direct zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden voor een combinatie van symbolen, waardoor ook daar nooit verwarring over zal kunnen ontstaan.

Meerdere extra kansen

De Extra Wild die je bij Extra Cash kunt draaien is beschikbaar als een vervanger. Hiermee kunnen alle andere symbolen, behalve de Scatter, vervangen worden om tot een winst te kunnen komen. Als je reguliere symbolen in een combinatie draait en daartussen is een Wild kan een prijs dus altijd eenvoudiger behaald worden. Bovendien kun je tijdens iedere rol zomaar extra Wild symbolen bij geplaatst zien worden en nog hogere kansen krijgen op winst.

Voor het Wild symbool van Extra Cash geldt dat deze ook gebruikt kan worden als eigen symbool en dus niet alleen als vervanger. Dit houdt in dat je bij 2 Wild symbolen op een winlijn ook gewoon een reguliere prijs uitgekeerd kunt krijgen.

Extra Cash nextgen gaming

Free games en re-spins geven gratis prijzen

Als je het Scatter symbool, in de vorm van een krantenpers, hebt weten te vinden kunnen er free games gewonnen worden. Als je minimaal 2 Scatter symbolen draait kun je allereerst rekenen op een gratis re-spin. Hiermee kunnen prijzen gevormd worden, maar kun je ook het aantal Scatters verhogen om een beter aantal free games te winnen. Zodra er willekeurig een totaal van 3 Scatter symbolen gedraaid is zal je bij Extra Cash 8 free games krijgen. Draai je echter 4 Scatter symbolen, dan zijn dit er 12 en met op iedere rol een Scatter zal je 20 free games toegekend krijgen. Wild symbolen zijn tijdens de free games als Sticky symbool aanwezig en zullen alle keren gratis draaien voor vast op hun posities blijven staan.

Beoordeling Extra Cash videoslot

Wil jij meerdere kansen krijgen om geld te winnen, dan is Extra Cash zeer zeker een aanrader. Ook bij het testen voor onze review hebben wij kunnen zien dat er heel veel kansen op winst zijn, wat vooral voortkomt uit het feit dat er wel 20 symbolen per draai aanwezig zijn.

Bovendien wordt er bij deze game ook nog eens gebruik gemaakt van maar liefst 50 winlijnen, waarmee de kansen op een winst uiteraard ook nog een zeer snel tot ongekende hoogte op zullen lopen. Spelen kan bij Extra Cash met een inzet naar keuze binnen de limieten, waardoor voor ieder budget altijd wel een mogelijkheid om te spelen aanwezig zal zijn.