Een zeer unieke gokkast uit het spelassortiment van Amatic Industries is deze Eye of Ra. Wat direct op zal vallen is het thema van dit spel. Met de piramides op de achtergrond kan je niet om Egypte heen. Een ander deel dat direct opvalt bij Eye of Ra is de indeling van de rollen bij dit spel.

In totaal wordt Eye of Ra namelijk gespeeld op 5 rollen. Winsten kunnen door de indelingen van deze rollen gemaakt worden op 720 verschillende manieren. Op de eerste rol kunnen 3 symbolen gedraaid worden en daarop volgend achter elkaar 4, 5, 4 en 3 symbolen. Dit betekend dus dat er geen winlijnen gevolgd moeten worden, maar dat je kunt winnen door soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen te draaien. De posities van de symbolen op een rol hebben daarbij geen enkele betekenis.

Limiet voor het plaatsen van een inzet

Wanneer je deze Eye of Ra videoslot gaat spelen zal je zien dat je heel wat verschillende prijzen kunt winnen. Een overzicht daarvan kun je bij deze gokkast terugvinden in de prijzentabel. Ieder symbool dat gedraaid kan worden is in deze tabel te zien. Daarbij wordt aangegeven hoeveel van deze symbolen je op de opeenvolgende rollen moet draaien om de daarachter staande prijs te kunnen winnen. Om een inzet te plaatsen is er bij Eye of Ra 1 knop aanwezig. Door de bet knop te gebruiken kun je de minimale inzet instellen op 1 cent. Maximaal kan je bij deze Amatic video slot spelen met een inzet van 10 euro per draai.

Eye of Ra

Egyptische Wild

Het Wild symbool dat je bij deze video slot kunt draaien is het oog. Met dit symbool als Wild kunnen combinaties afgerond worden met meerdere reguliere symbolen. Daarnaast kan een prijscombinatie ook langer worden gemaakt en kun je op die manier dus een hogere prijs aan je tegoed uit laten betalen. Het enige symbool dat de Wild niet kan vervangen is het bonussymbool.

Als je met dit laatstgenoemde symbool in een bonus terecht weet te komen worden de Wild geplaatst over de hele derde rol. Hiermee krijg je dankzij de vervangende functie dus meerdere kansen om geld te winnen bij Eye of Ra.

Eye of Ra bonus

Bij het spelen van deze Eye of Ra gokkast kun je een bonussymbool draaien als Scatter. Met dit symbool kun je prijzen winnen, zonder dat de symbolen op aaneengesloten rollen moeten komen te staan. Je kunt de bonussymbolen dus draaien op willekeurige posities bij Eye of Ra om er een prijs mee uit te laten keren. Winnen met de Scatters kan al vanaf 3 symbolen.

Nog een leuke functie van het bonussymbool is dat je vanaf 3 symbolen op een willekeurige positie altijd 5 free spins toegekend zal krijgen. Deze worden gespeeld op basis van je laatste inzet en kunnen tussentijds bovendien gewoon opnieuw gewonnen worden. Tijdens free spins heb je het voordeel van de derde rol als Wild. Je kunt dus niet alleen gratis prijzen winnen, maar krijgt ook nog eens meer kansen om tot deze winsten te kunnen komen.

Verdubbel of verviervoudig je prijzen

Als je deze Eye of Ra slotmachine gaat spelen kun je de Gamble knop aanklikken. Dit zal ervoor zorgen dat je na iedere prijs automatisch terecht zult komen in een gokspel. In dit spel heb je de mogelijkheid om te voorspellen wat voor kaart er gedraaid zal worden, waarbij je kunt kiezen voor kleur of soort. Kies jij voor roof of zwart en is dat de juiste inzet? Je prijs zal verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd. Heb je het bij het juiste eind door in te zetten voor een bepaalde soort? Dan zal je prijs verviervoudigt aan je tegoed worden toegevoegd.

Beoordeling Eye of Ra

Ondanks de afwijkende lay-out van deze video slot vinden wij dat Eye of Ra je uitstekende kansen geeft om geld te winnen. Niet alleen met reguliere symbolen, maar ook dankzij de Wilds en free spins. Daarnaast is het natuurlijk erg voordelig dat je bij Eye of Ra niet te maken krijgt met winlijnen, maar met maar liefst 720 winmanieren. De positie van de symbolen is niet belangrijk als deze maar van eenzelfde soort gedraaid worden op meerdere aaneengesloten rollen.