Fairies Forest NextGen GamingHet sprookjesbos, zoals de naam van deze Fairies Forest videoslot vrij vertaald luidt, neemt je mee naar een plek waar ongekend hoge prijzen gewonnen kunnen worden. Alles draait bij dit spel om het thema, wat betekend dat zowel de achtergrond als symbolen geheel in stijl uitgevoerd zijn. Bovendien zal je tijdens het draaien van de rollen bij Fairies Forest ook kunnen genieten van verschillende bijpassende geluiden, waarmee de spelbeleving helemaal geoptimaliseerd is.

Overzichtelijk inzetten op de Fairies Forest

Hoewel de achtergrond van Fairies Forest er in eerste instantie erg druk uit ziet kun je bij deze videoslot toch altijd makkelijk het overzicht bewaren. Er is door NextGen namelijk zo min mogelijk gebruik gemaakt van overbodige knoppen en ook de rollen zijn duidelijk weergegeven. In totaal zal je in dit sprookjesbos gaan spelen op 5 rollen met een crèmekleurige achtergrond. Hierop vind je per rol 3 symbolen, waardoor je per draai 15 symbolen beschikbaar zal hebben om geld te kunnen winnen.

Bij Fairies Forest kunnen alle symbolen gebruikt worden om uiteindelijk een winst te maken. Daarbij moet je er rekening mee houden dat je zoveel mogelijk symbolen van een soort nodig zal hebben en dat deze een winlijn moeten volgen van meest links naar rechts. Helemaal links is er op deze speelautomaat een rode info button aanwezig. Als je hierop klikt wordt er een uitbetaalschema geopend en kun je direct overzichtelijk zien welke prijzen er voor combinaties bij Fairies Forest allemaal beschikbaar zijn.

Expanding Wilds op 3 rollen

Als je de rollen van Fairies Forest laat draaien kun je op rol 2, 3 en 4 een Wild symbool draaien. Deze is beschikbaar als vervanger voor alle andere symbolen, behalve voor de Scatters. Dit komt door de eigen functie die voor de Scatter symbolen van Fairies Forest beschikbaar is. Met de Wild symbolen kunnen combinaties vrij eenvoudig gecompleteerd worden, omdat je niet alleen maar reguliere symbolen nodig hebt. Een extra functie van deze Wilds is dat deze een Expanding functie bevatten. Dit betekend dat zij uitrekken over de hele rol als vervanger en daarmee meerdere winlijnen van dienst zullen kunnen zijn.

Sprookjesbos Scatter

Een prachtig overzicht van dit sprookjesbos kan ook als symbool gedraaid worden. Als je dit symbool hebt gedraaid heb je direct de Scatter gevonden. Om met dit symbool winst te kunnen maken dien je geen winlijn te vormen, maar kun je al winnen door er minimaal 2 op een willekeurige positie van het spel te draaien. Dit betekend een minimale vermenigvuldiging van 2 en maximaal 100 keer je inzet.

Op het moment dat er minimaal 3 Scatters gedraaid zijn zal je naast de gewonnen prijs ook nog eens 10 free games ontvangen. Hierdoor kunnen de rollen gratis draaien en zijn zo natuurlijk ook weer heel wat mooie prijzen te behalen. Als je tijdens het spelen van deze modus opnieuw 3 of meer Scatters draait zullen er 10 extra free games toegevoegd worden. Alle prijzen die je door middel van de Wild tot stand laat komen zullen bovendien verdrievoudigt worden uitgekeerd.

Fairies Forest videoslot

Bepaal je eigen inzet op basis van je budget

De inzetten die bij Fairies Forest geplaatst kunnen worden zijn beschikbaar voor ieder budget. Dit betekend dat je eenvoudig met een lage inzet zal kunnen gaan spelen, maar dat ook hoge inzetten tot de mogelijkheden behoren. Inzetten doe je bij Fairies Forest met maximaal 25 winlijnen, wat direct betekend dat ook spelen met minder lijnen een optie is. Bovendien kun je het totaalbedrag dat gespeeld wordt bepalen door een muntwaarde te kiezen.

De zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Als je gaat spelen met alle winlijnen zal er minimaal een inzet geplaatst moeten worden van 25 cent per draai en kun je maximaal aan de slag gaan met 50 euro. Wil je niet direct voor geld gaan spelen, dan is het plaatsen van een gratis inzet ook altijd nog een optie.

Beoordeling Fairies Forest videoslot

Voor spelers die hoge kansen op winst willen krijgen is het spelen van deze Fairies Forest videoslot zeer zeker een aanrader. Deze gokkast beschikt namelijk niet alleen over reguliere symbolen die je iedere draai te zien krijgt, maar ook alle extra functies die je kunt genieten zullen regelmatig voorbij komen. Dankzij de brede inzetlimieten die voor Fairies Forest ingesteld zijn door NextGen is het spel erg toereikend. Bovendien is deze eenvoudig en overzichtelijk beschikbaar voor zowel nieuwe als ervaren casino spelers.