Fantastic Four online videoslotHeel veel zijn ze er sowieso al niet, videoslots of gokkasten die worden gespeeld met 50 winlijnen. Maar als er dan ook nog een wordt gecombineerd met een cartoonserie die zo immens populair is, dan weet je al bijna zeker dat het een succes gaat worden. Zo ook bij Playtech’s Fantastic Four 50 Lines. Want wie kent ze niet, die films van de Fantastic Four.

Bij dit spel kun je spelen met een paar cent, maar je kunt tot wel 500 euro per spin inzetten. Dit komt doordat je dus met een hoog aantal winlijnen speelt. Dit zorgt er voor dat je vaak kleinere prijsjes wint en dit houdt het leuk om langer door te spelen. Met Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch en The Thing ook daadwerkelijk als symbolen in het spel verworven is het een extra aantrekkelijk spel voor de mensen die The Fantastic Four ook echt kennen. Wanneer je een combinatie van een van de helden triggert, krijg je een aantal mooie graphics te zien en dit is dan ook een van de grote pluspunten van deze videoslot.

Ga voor de scatters bij de Fantastic Four

Wanneer je de Game Logo draait op een van de rollen krijgt, is die geldig voor een ieder ander symbool behalve voor de scatter. De Game Logo mag dus een wild genoemd worden maar blijft helaas niet hangen en is dus geen sticky wild. Bij Fantastic Four 50 lines kun je een autoplay instellen, waardoor de computer voor je doorklikt maar wij raden je dit niet aan omdat er heel veel te beleven is tijdens het spel. Het basisspel zelf is al een garantie voor allerlei bonus opties. De aarde opties bijvoorbeeld gelden als scatters, en wanneer je die drie hebt, krijg je maar liefst 12 free spins. Binnen die free spins kun je ook nog eens een paar mooie bonussen pakken.

Wanneer je namelijk een van de superhelden (Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch of The Thing) weet te draaien op de middelste van de vijf rollen, verspreidt die held zich over de hele rol waardoor je prachtige combinaties en daarmee prijzen kunt scoren. Wanneer je de scatters getriggerd hebt, is er echter nog een manier om ontzettend veel geld te verdienen. Kijk goed uit naar de vier verschillende superhelden. Wanneer je deze namelijk allemaal weet te draaien tijdens de free spins, kun je je handen alvast in de lucht gooien want dan is een mooie winst gegarandeerd.

fantastic four 50 lines

De jackpots bij de Fantastic Four

Zoals bij veel gokkasten is er natuurlijk maar een ding waar je echt veel geld mee kunt verdienen met een lage inzet. De progressieve jackpot bij deze kast is alom geroemd . De jackpot verschijnt in vier verschillende gedaantes en wanneer je de Ultimate Power jackpot pakt, kun je jezelf echt rijk rekenen. Je kunt dus met een lage inzet al heel veel winst pakken, maar let wel op: Hoe hoger je in zet is hoe meer kans je hebt dat je de jackpot uiteindelijk ook een keer pakt.

Mooie graphics, weinig features

Fantastic Four 50 lines is een spel dat het vooral moet hebben van de graphics. Het is vrij simpel en heeft eigenlijk niet echt een speciale feature game. Het leuke aan dit spel is dan ook dat je vrij snel een aantal scatters te pakken hebt en dat je dan met alle superhelden heel snel heel veel geld kunt verdienen.

Met het basisspel is sowieso vaak iets te winnen, simpelweg omdat je met 50 winlijnen speelt terwijl je de meeste spellen normaal gesproken met 25 winlijnen speelt. Je hebt dus twee keer zo veel kans om een prijs te pakken. Je kunt dus ook beter met een lage coin value spelen en 50 winlijnen. Echter, wanneer je de jackpot wil pakken, zul je ook met een hogere coin value moeten spelen. Het is dus even flink zoeken in dit spel wat de perfecte combinatie is om eens goed te winnen.