Dans de nacht weg met de voluptueuze Fire Queen

Dit vluchtige spel is gebaseerd op de Fire Queen die verantwoordelijk is voor de bescherming van de schatten van haar land. Op het eerste gezicht wordt je opgewacht met een verbijsterende reeks van rollen die je wellicht een beetje verwarrend voor kunnen komen. Toch, als je eenmaal gewend bent aan de Fire Queen dan is dit een van de beste online gokautomaten die je kunt spelen.

Laat je betoveren door de Fire Queen

Door de hele nacht te dansen met de Fire Queen, waarbij je op moet passen voor brandwonden, weet je op een gegeven moment dat ze niet te temmen is en je haar misschien net voor de nacht kunt verleiden. Spelen op de Fire Queen is als het ervaren van een stormachtige relatie. Je houdt gelijk van haar of het gaat zo met ups en downs. Ze zal je echter altijd in haar macht houden en voor een gevoel van sensatie blijven zorgen. Het Fire Queen spel is bedoelt voor gokkers die op zoek zijn naar een mogelijkheid om hun inzet tot 1000 x terug te winnen en die het gedult hebben om daar op te wachten.

Fire Queen is er zowel voor de iPad als Android tablets

fire queenDe achtergrond van deze vreemd ontworpen gokautomaat met 100 winlijnen bestaat uit een Amazone / Grieks-achtig fantasie land. Je zou er haast een bepaald Dungeons & Dragens gevoel bij krijgen terwijl je de toren van een exotische vuurdanseres betreedt. De hoge kaart symbolen zijn eigenlijk vrij flauw, maar de overige details van het spel zijn prima uitgevoerd. Dit gaat van de manier waarop de ‘wilds’ vlammen over reel 1 en 2 om elkaar te spiegelen tot de manier van de groeiende ‘wilds’ op de rollen 3, 4 en 5. Je kunt zelfs moeiteloos spelen zodat je gaandeweg je inzet aan kunt passen en het spel via de autoplay modus kunt vervolgen.

Naast de grafische weergave mag ook de muziek die Fire Queen kenmerkt er wezen. De geluiden zijn buitengewoon bijzonder en tijdens de free spins kun je zomaar het idee krijgen dat je midden in een film zit. Fire Queen wordt goed weergeven op iPad en Android tablets, op het moment dat je overstapt naar een kleiner scherm weergave, bijvoorbeeld je smartphone, dan gaan een groot gedeelte van de mooie details verloren. Dat wil niet zeggen dat je Fire Queen niet op een smartphone kunt spelen, het speelgenot is echter wel een stuk kleiner en je mist een groot gedeelte van de avontuurlijke opwinding.

Activeer de spectaculaire bonusronde

Je kunt de bonusronde op verschillende manieren activeren. De eerste manier is door 4 gelijke symbolen te verzamelen. Symbolen die worden vervangen door ‘wilds’ tellen mee in het toaal. Je kunt ook 3 speciale symbolen, die er uitzien als een gloeiende bal met daarbinnen een feniks op de 3 grotere reels verzamelen. Als je er 2 hebt dan wordt het 3e reel vurig en zal in tempo versnellen in afwachting van het 3e symbool. Heb je een combinatie van de twee verschillende manieren om de bonus te activeren dan krijg je nog meer extra free spins.

Op het moment dat je de bonusronde activeert neemt de Fire Queen je mee naar een nieuwe set rollen. Je krijgt een geweldige foto van de Fire Queen te zien aan de linkerkant en de symbolen hebben allemaal een rode achtergrond. Je begint met 5 spins die je met 3 feature symbolen kunt vermeerderen. Dit leidt uiteindelijk naar grote winsten.

Alles aan deze gokautomaat is van hoge kwaliteit. Van de animaties en het niveau van de details die worden weergegeven tot het spelen van het spel zelf. De soundtrack wordt op bijzondere wijze toegepast. Het enige nadeel van Fire Queen kan zijn dat het soms lang kan duren voordat je wint en door kunt gaan met free spins. Het totale bedrag dat je kunt winnen is het wachten echter zeker waard. Ga de uitdaging met de Fire Queen aan en laat je door het bonusspel in vervoering brengen.