Speel met vuur met de Flaming Hot Slot

Flaming hotAls je altijd op zoek bent naar de nieuwste soorten fruitmachines, dan moet je zeker de Flaming Hot uitproberen. Deze verschroeiende gokkast van EGT is tot de rand gevuld met munten en combineert klassiek spelplezier van de fruitautomaat met een geweldig thema. Vele grote prijzen en meerdere uitgebreide bonusspellen geven je een eindeloos vermaak, of je nu net begint aan het spelen op gokkasten, of dat je al veel ervaring hebt met deze vorm van vermaak. Je kunt zelfs op je mobiele telefoon genieten van deze hete gokkast, waar je grote kans hebt om met winst weg te lopen.

Brand je niet aan dit spel

De gokkast van EGT is nog nooit zo heet geweest. De Flaming Hot heeft alle vertrouwde fruitsoorten – kersen, druiven en meloenen – maar introduceert ook een paar exotische vruchten uit warmere klimaten, zoals perzik en banaan. De bars en 7s geven je enorme winst, en de vele wilds, stacked wilds, scatters, jackpotkaarten en verdubbelaars maken dit spel een van de nieuwste favorieten onder echte kenners. Het fruit draait zo snel dat het letterlijk in de brand vliegt op het moment dat je wint. Met veertig winlijnen op een 5 bij 4 spelbord, kan je je winst al ruiken.

Draai, hoop en win

Iedere draai in de Flaming Hot geeft je kans op grote winst. Ook zijn er vele bonusspellen en jackpotten die je winst tot ongelofelijk hoogtes stuwen. Met appels, kersen, druiven en perziken kan je tot 2.000 munten winnen. Dat aantal verdubbelt als je de meer exotische meloenen raakt, en drie keer een bar is goed voor 6.000 munten. Met 7s kan dat zelfs oplopen tot 20.000. Tel dus uit je winst. Je kunt met elk budget beginnen te spelen, en er zijn veel verschillende opties om met krediet in te zetten, zodat je altijd kan spelen, ongeacht je ervaring met gokkasten.

flaming hot gokkast

Veel verschillende bonusspellen

De Flaming Hot verrast de speler constant met spannende bonusrondes. Scattered dollars geven je de kans om een ongelofelijke hoeveelheid van 400.000 munten te winnen, als je vijf scatters op één lijn krijgt tijdens een rol. Ook met de wilds en de stacked wilds op de tweede en vierde rij, en de wild-symbolen op verticale lijnen, kun je een enorme winst pakken. Na iedere keer draaien heb je bovendien kans op een Jackpot Card-bonusronde. In een aparte spelruimte krijg je de kans om te kiezen uit twaalf kaarten. In deze ronde kun je veel winst pakken door drie kaarten van dezelfde kleur te kiezen, en wordt je winst steeds groter naarmate je de juiste kaarten klikt.

Dubbel of niets

Heb je een vlammend zelfvertrouwen en sta je op ontploffen? Dan kun je bij de Flaming Hot ook kiezen voor de Gamble-functie. Deze unieke optie, die op meerdere gokkasten van EGT te vinden is, laat je met spelkaarten spelen. Je kiest steeds of het een zwarte of rode kaart is, en bij iedere juiste keuze wordt je winst weer verdubbeld. Maar kijk uit: een fout, en je bent al je zuurverdiende munten weer kwijt. Dit spel is dus alleen voor de waaghals. Als je alles wint, kun je weglopen met wel 15.000 munten.

Pak je winst met de Flaming Hot

Een van de redenen dat de Flaming Hot van EGT zo populair is, is omdat het een zeer winstgevend spel is. Met de veel wilds en stacked wilds heb je bij deze gokkast een grote kans op winst. Het stacking-systeem is zo gemaakt dat spelers er veel voordeel bij hebben.

Iedere speler krijgt de kans om te spelen op de veertig winlijnen met elke spin. Ook kun je een combinatie van kredietinzet en kredietwaardes kiezen, zodat je op de manier kunt spelen die het beste past bij jouw speelstijl. Met de Flaming Hot heeft EGT dus een gokkast ontworpen die tegemoet komt aan iedereens liefste wensen. De vele fruitsymbolen, ongelofelijke hoge prijzen en spannende bonusspellen wordt dit gegarandeerd een van je favoriete gokkasten.