Football slotAls jij een echte voetballiefhebber bent dan is het spelen van deze Football videoslot zeer zeker een leuke aangelegenheid. Endorphina heeft de 5 rollen van dit spel namelijk weergegeven op een voetbalveld, waardoor je direct het thema zal kunnen herkennen.

De grafische aspecten die je tijdens het spelen van Football kunt genieten worden op deze gokkast uiteraard uitstekend aangevuld door de geluidseffecten die zijn gebruikt. Alle symbolen die bij deze speelautomaat gebruikt worden hebben iets te maken met het thema en kunnen in een combinatie winst opleveren. Om geld te kunnen winnen wordt er gebruik gemaakt van 15 symbolen per draai en zijn er in totaal 21 winlijnen aanwezig. Winnende combinaties van symbolen kunnen alleen gewonnen worden van rechts naar links, waarbij je altijd minimaal 2 soortgelijke symbolen nodig zal hebben.

Wild Joker bij de Football slot

De gouden voetbal die tijdens het draaien van de rollen bij deze Football videoslot gedraaid kan worden is beschikbaar als een Wild. Dit betekend dat je met dit symbool andere symbolen zal kunnen vervangen om daarmee een winst te behalen.

Draai je meerdere reguliere symbolen met een Wild in de combinatie, dan kan het zo maar zijn dat je alsnog een uitbetaling voor een combinatie kunt winnen. Anderzijds mag de Wild ook gebruikt worden om een combinatie te verlengen, wat betekend dat je meer prijzengeld zal krijgen. Tot slot is het Wild symbool ook als eigen symbool te draaien. Dit betekend dat je met een combinatie van minimaal 2 Wilds of meer op een winlijn van links naar rechts ook gewoon op een uitbetaling zal kunnen rekenen.

Scatter prijzen

Als een spel gaat over voetbal mag een gele en rode kaart als symbool natuurlijk niet ontbreken. Met de gele en rode kaarten kun je bij Football winnen in een eigen combinatie door een winlijn te volgen. Toch zijn deze ook als Scatter beschikbaar. In dit geval zal je om de Scatter winst met deze symbolen te kunnen winnen 5 gele of 5 rode kaarten op de rollen moeten draaien. Hierbij maakt het niet uit dat er geen winlijn gevolgd wordt, wat betekend dat je deze willekeurig mag draaien om een prijs te innen. Hou er rekening mee dat je met 5 rode kaarten als Scatter meer prijs binnen zal halen als dat er 5 gele kaarten op de rollen van deze Football slotmachine verschijnen.

Scatter bonus Football videoslot

Tijdens het spelen van deze Football videoslot is er ook een bonussymbool aanwezig in de vorm van een fluitje. Met deze fluit kun je free games winnen, die op basis van jouw laatste inzet gratis heel wat prijzen op kunnen gaan leveren.

Als je 3 bonussymbolen op de rollen laat verschijnen zullen er 15 free games toe worden gekend. Draai je 4 bonussymbolen, dan zullen dit 30 free games zijn en als er op iedere rol een bonussymbool komt te staan ontvang je maar liefst 45 free games. Het bonussymbool van Football kan alleen worden gebruikt om free games te genereren en geeft geen losse prijzen in een combinatie.

Football

Inzetten en prijzentabel

De inzetten kunnen bij Football geplaatst worden door vooraf eerst te bepalen met welke muntwaarde je wilt gaan spelen. Zodra je dit bepaald hebt kun je bij het spel aangeven hoeveel winlijnen er gespeeld moeten worden door de LINES knop te gebruiken en kun je met de BET knop het aantal credits per draai instellen. Als je een inzet hebt geplaatst kun je natuurlijk direct mee gaan spelen voor het winnen van prijzen. Hoeveel symbolen je van een soort voor een uitbetaling nodig zal hebben is bij deze Football videoslot altijd af te lezen in de prijzentabel. Deze is te vinden onder de linksonder weergegeven MENU knop.

Beoordeling Football

Het thema dat je bij het spelen van deze speelautomaat tegenkomt is natuurlijk heel herkenbaar en populair, wat spelen in ons opzicht erg leuk maakt. Als je in gaat zetten kun je dit doen met verschillende bedragen naar keuze en zelfs gratis oefenen is bij deze Endorphina slotmachine een mogelijkheid.

Om jouw kansen op winst beter te maken heeft de ontwikkelaar verschillende opties toegevoegd waar je ook echt wat aan hebt. Zowel de rode en gele kaarten als het bonussymbool en de joker zijn dan ook interessant genoeg om te gebruiken voor het verhogen van je eigen saldo.