Ben jij ook helemaal klaar met die ingewikkelde nieuwe online videoslots? Dan moet je de slots van Amatic eens proberen. De Fortuna’s Fruits videoslot van Amatic is een leuke en eenvoudig te begrijpen klassieke fruitautomaat, maar wel met de beste hedendaagse technieken. Speel deze online gokkast die het uiterlijk heeft van een oude fruitkast, en ook zo speelt.

Fortuna’s Fruits houdt het simpel

De slot heeft geen moeilijke symbolen, maar wel de echte fruit iconen van weleer zoals kersen, druiven, sinaasappels, meloenen, citroenen en pruimen. Naast de bekende fruitsymbolen vind je ook Fortuna zelf op de rollen. De gouden geldhoorn is het Wild symbool op deze gokkast, en als je een wildsymbool draait worden alle buren van dit symbool ook wild voor mooie overwinningen. Verder zitten er geen onnodige video’s en features op deze online fruitkast, dit bevorderd het spelplezier en de snelheid.

Probeer Fortuna’s Fruits gratis

Fortuna's FruitsVoor mensen die geen geld in willen zetten is er de mogelijkheid om de Fortuna’s Fruits gokkast gratis te spelen. Besluit je toch een echt gokje te wagen, dan is dat mogelijk vanaf 10 cent tot maximaal €10 per spin. Je speelt de Fortuna’s Fruits fruitkast op vijf rollen met vier rijen, en 50 winlijnen.

Het leuke op alle Amatic gokkasten is dat je een prijs kan verdubbelen door de goede kleur te raden. Als je zelfs de goede soort raadt(ruiten, harten, klaveren of schoppen), dan wordt je prijs vervierdubbeld! Fortuna’s Fruits is gewoon een fijne online gokautomaat die heerlijk simpel is, en daarom ook zo ontspannen om te spelen.