Laat de Fortune Teller gokkast je toekomst voorspellen en je speelt een spel dat alle elementen van een fruitmachine heeft met leuke extra bonusspellen. De symbolen zijn natuurlijk niet de standaard klokjes, citroenen en trosjes druiven die je op een vaak bij een gokkast ziet, maar staan geheel in het teken van het thema van deze gokkast. Ze hebben allemaal met toekomstvoorspellingen te maken. Zo zie je een zwarte kat, tarotkaarten en een glazen bol. Nu maar hopen dat de toekomst je veel winst gaat brengen.

Fortune Teller: Winstgevende toekomst

Deze gokkast heeft dertig winlijnen die je kunt instellen. Zo bepaal je zelf per ronde met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Ook de muntwaarde kun je aanpassen, met een minimale muntwaarde van één cent en een maximale waarde van 50 cent. Als je wilt kun je ook de muntinzet waarmee je speelt verhogen. Dit houdt in dat het aantal winstlijnen dat je speelt, wordt vermenigvuldigd met de waarde die je in het inzetniveau kiest. Het getal wat hieruit komt is het aantal munten waarmee je het spel speelt.

Drie winlijnen op inzetniveau twee

fortune teller amayaEen voorbeeld: je speelt drie winlijnen op inzetniveau twee, dan gaan en per draaibeurt zes munten van je totale score af. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde, wanneer je met dit inzetniveau een winnende lijn hebt, krijg je er zes punten bij. Op deze gokkast kun je het inzetniveau instellen van één tot en met vier.

Je hoeft de muntinzet bij het verhogen van het inzetniveau overigens niet zelf uit te rekenen, dit doet Fortune teller voor je in het uiterst linkse vakje onderaan. Wanneer je meteen met de maximale inzet op alle niveaus wilt spelen heeft deze gokkast de maximale inzet knop. Hiermee speel je dertig lijnen op niveau vier met een muntwaarde van 50 cent.

De waarzegster

De overige symbolen slaan op de waarzegster en zijn een woonwagen en een tamboerijn met verschillende cijfers erop. De waarzegster zelf moet je goed in de gaten houden. Op deze kaart staat de tekst bonus, wat betekent dat meerdere van deze symbolen op je rollen een bonusspel activeert. Ook de joker kaart, de zogenaamde wild, is belangrijk om te herkennen. Dit is een handpalm met een oog daarin en het woord wild eronder geschreven. De joker kun je inzetten voor elk willekeurig ander symbool om zo een winlijn te krijgen.

Tarotkaarten

Wanneer je de waarzegster op een rij van minimaal drie rollen vanaf de eerste rol krijgt dan activeert het bonusspel. Hiermee kom je in een ander speelveld waar de waarzegster de kaarten voor je heeft uitgelegd. Je kiest er één uit en de kaart bepaalt hoeveel extra punten je verdient. Kies goed want er is een kaart bij waarmee het bonusspel eindigt. Misschien kun je zelf wel raden wat er op deze kaart staat.

fortune teller amaya2

De glazen bol

Met de glazen bol wordt niet alleen je toekomst voorspeld, in deze gokkast is het ook de zogenaamde scatter. Dit houdt in dat deze kaart niet op een winlijn hoeft te verschijnen om een bonus te activeren. Drie van deze symbolen op willekeurige plekken op je rollen activeren de free spins, oftewel gratis draaibeurten. Hiermee kom je in een spelmodus waarin je twaalf gratis rondes mag spelen en ook weer nieuwe kan winnen. De winst uit de free spins wordt verdrievoudigd en opgeteld bij je totale winst.

In hogere sferen

Als je eens op een gokkast wilt spelen die je in hogere sferen brengt dan is de Fortune Teller een aanrader. Het kan aan het mystieke deuntje liggen dat je op de achtergrond van deze gokkast hoort, maar het spel lijkt echt te ontspannen.

De afwisseling door het bonusspel met de tarotkaarten is verrassend en maakt deze gokkast net een stukje spannender. Natuurlijk ben je nog steeds aan het lot overgeleverd, maar door de verschillende mogelijkheden om je inzet te bepalen heb je toch het gevoel grip te hebben op de toekomst met deze leuke videoslot van het Canadese softwarebedrijf Amaya.