fortune teller play n go Je oog valt op de wagen van een waarzegster. Het is een onheilspellende nacht met volle maan, maar aan de wagen hangen twee vrolijk wiebelende, lichtgevende lantaarntjes. De deur staat uitnodigend open, dus misschien moet je eens naar binnen gaan? Fortune teller is een videoslot gemaakt door Playn’go. Het thema bevindt zich in de wat hogere sferen, die enkel de waarzeggers zullen begrijpen.

Wat opvalt is vooral het kleurgebruik, met veel zwart, paars en roze, terwijl de symbolen eruit springen door het gebruik van rood, geel en blauw. Op de symbolen is een dansend zigeunermeisje te zien, een hand met oplichtende handlijnen, een kristallen bol, een half opgebrande kaars, tarotkaarten, een cirkel met horoscopen en een zwarte kat bij volle maan. De muziek zorgt voor de spanning. Zodra je de rollen laat draaien klinkt het geluid van een viool die je hartslag bijna sneller doet gaan. Zodra je twee katten in beeld krijgt, hoor je een onheilspellende kattenkrijs.

Een zwarte kat kan ook geluk betekenen met Fortune teller

Fortune teller is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. De minimale inzet bedraagt €0,01. Je kunt maximaal €25,00 inzetten per spin. Door middel van het scatter symbool, de zwarte kat, is het mogelijk gratis spins te verkrijgen. Tijdens deze gratis spinronde fungeert de zwarte kat als wild, waardoor de kans op winnende reeksen groter wordt.

Om deze gratis spins te krijgen, moeten er drie scatters op de rollen verschijnen. Bij twee of meer scatters op de rollen ontvang je sowieso winst. Naast de scatter vind je ook nog een wild op de rollen. Dit is de kristallen bol. De wild doet dienst als een ander symbool als hiermee een winnende reeks van drie of meer gemaakt kan worden. Als er een wild in de winnende reeks voorkomt, wordt de winst verdubbeld.

Met tarotkaarten je winst inzien

Je winst verdubbelen door ermee te gokken is niet mogelijk, extra winst verdienen echter wel. Als er drie bonussymbolen, de tarotkaarten, in je scherm te zien zijn, wordt de tarotkaart bonusronde geactiveerd. In deze ronde kun je tarotkaarten omdraaien, echter voorspel je nu niet wat het leven voor je in petto heeft, maar hoeveel winst je gaat maken. In drie rondes mag je steeds 1 kaart omdraaien. Na deze drie gekozen kaarten zie je hoeveel muntjes je hebt verdient. Een overzicht van de waarde van de kaarten vind je rechts in het speelvlak. De kast heeft geen jackpot. Gratis spelen is wel mogelijk.

Fortune Teller videoslot

Met wat geluk maak je een fortuin

Fortune teller ziet er goed uit. De hele videoslot ademt een sinistere sfeer uit en vooral de geluiden werken daar goed aan mee. Het geluid van de snelle violen zodra de rollen draaien levert een zekere spanning op en het geluid van de kat doet er nog een schepje bovenop. Het bonusspel en de gratis spinronde kunnen je behoorlijk wat winst opleveren. Wij hebben Fortune teller uitgeprobeerd en kregen eerst een hele poos geen bonusspel te zien, maar opeens kwam die een aantal keer achter elkaar.

De winst die je dan krijgt voelt behoorlijk goed. Dat geldt overigens ook voor de winst uit de gratis spinrondes. Je zou denken dat een zwarte kat je ongeluk zou brengen, maar daar dachten de makers van Fortune teller anders over. Kortom, het is wederom een goed vormgegeven videoslot, met zeer goed gekozen muziek en geluiden en met wat geluk is de mogelijk te behalen winst is ook nog eens de moeite waard. Als je het eerst eens wilt proberen zonder meteen geld neer te leggen, kun je het altijd even gratis uitproberen, net als de andere online gokkasten op deze site.