Foxin Wins NextGen GamingEen zeer rijke vos is bij deze Foxin Wins videoslot centraal gezet als een echte landheer. In zijn eigen villa met alle nodige luxe draait alles om geld hebben en geld verdienen. Een bijzondere vermelding moeten we bij deze videoslot zeer zeker geven voor het uiterlijk. Het thema is namelijk in een 3D uitvoering weergegeven, waarbij de knoppen onder de rollen ook nog eens geheel in de lay-out verwerkt zijn. Daarnaast kun je als je op deze Foxin Wins gokkast gaat spelen ook nog eens rekenen op heel wat verschillende bijpassende geluiden, waardoor spelen werkelijk waar een genot zal zijn voor zowel nieuw als ervaren casinospelers.

Vorm combinaties met 15 symbolen per keer bij Foxin Wins

Als je de rollen van Foxin Wins wilt laten draaien met een inzet zal je een aantal dingen vooraf in de gaten moeten houden. Zo zal je om te beginnen altijd spelen op 3 rollen en zijn er per draai 15 symbolen zichtbaar. Iedere rol is gelijkwaardig verdeeld en beschikt dan ook over een drietal symbolen om uiteindelijk de prijzen mee te kunnen gaan winnen. Van links naar rechts zijn er bij Foxin Wins op de rollen in totaal25 vaste winlijnen aanwezig.

Hierop kun je winnen met een combinatie van soortgelijke symbolen, waarbij deze gestart dient te worden vanaf de eerste rol. Als je dit voor elkaar weet te krijgen kan er uiteraard direct een uitbetaling gewonnen worden. Hoeveel prijzengeld je wint zal uiteraard voor een groot deel afhankelijk zijn van het aantal symbolen dat in een combinatie gedraaid wordt. Het kussen dat op de loungebank ligt heeft daarop een info button afgebeeld. Hiermee kan je direct het uitbetaalschema openen en zien welke prijs er voor een specifieke combinatie bij Foxin Wins uitgekeerd zal gaan worden.

Inzetmogelijkheden Foxin Wins

Voordat we je gaan vertellen van welke extra’s er bij Foxin Wins gebruik gemaakt wordt is het belangrijk om te weten hoe je een inzet kunt plaatsen. Spelen hoeft overigens niet verplicht met eigen geld, want ook gratis Foxin Wins spelen behoort tot de mogelijkheden. Als je wel een inzet voor geld gaat plaatsen doe je dit altijd op 25 winlijnen. Het enige wat je voor het spelen zal moeten kiezen is de muntwaarde die gebruikt moet worden.

Deze zijn beschikbaar in waardes van minimaal 1 cent en maximaal 2 euro. Wat betreft je budget zal een inzet hiermee altijd mogelijk gemaakt worden. Minimaal wordt er bij Foxin Wins namelijk altijd gespeeld met 25 cent per draai. Wat betreft het plaatsen van een hogere inzet zal je ook gebruik kunnen maken van de hieronder uitgelegde Superbet. Hierdoor kan je een maximaal bedrag van maar liefst 100 euro op de rollen van deze speelautomaat in gaan zetten.

Foxin Wins online gokkast

ild functie en superbet

Tijdens het spelen van deze Foxin Wins zal je van verschillende extra’s gebruik kunnen maken om een prijs te winnen. Allereerst zal de vos, die in dit spel centraal staat, gebruikt worden als een Wild symbool. Deze mag alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie af te kunnen ronden of te verlengen. Bijzonder is dat de Wild een dubbele functie heeft en dus niet alleen als vervanger kan worden gebruikt.

Je kunt de vos namelijk ook zelf als symbool tot uitbetaling laten komen, waarvoor je minimaal 2 symbolen op een winlijn nodig zal hebben. Tijdens het spelen van Foxin Wins kan je de inzetten verhogen dankzij een Superbet modus. Als je meer inzet zullen er willekeurig van onder de symbolen vosjes verschijnen en deze symbolen veranderen naar een Wild. Dit gebeurd geheel willekeurig, waardoor Wild symbolen meerdere kansen op winst bij iedere draai kunnen genereren.

Spelen met 10 free games

Als je de free games van Foxin Wins wilt winnen kan dit door de gouden pot op de rollen te draaien. Hiermee kun je een vermenigvuldiging van je inzet winnen door 2 symbolen of meer te draaien en zal je bij een totaal van 3 Scatters of meer direct 10 free games als extra ontvangen. Free games speel je op basis van je laatste inzet, maar zonder daar geld aan kwijt te zijn. Als je tijdens deze modus prijzen weet te vormen zullen deze bovendien ook nog eens dubbel uit worden betaald aan je saldo.

Beoordeling Foxin Wins videoslot

Na het spelen van deze Foxin Wins kunnen wij concluderen dat dit een spel is vol van mogelijkheden. 4 extra functies in de vormen van Wilds, Scatters, free games en de superbet zorgen er dan ook voor dat iedere draai voldoende kansen geboden worden om winnende combinaties van symbolen te vormen, één van de betere slots van NextGen.