Kikkerverhalen

Ook Frog Story is een gokkast met een sprookje als thema. Het betreft hier het sprookje van de kikkerkoning van de gebroeders Grimm. De kikker die een prins wordt na een zoen te mogen ontvangen van de prinses. Spreekt dit je aan, dan zal je deze gokkast zeker leuk vinden. Degene die dit sprookje kent zal ook belangrijke figuren en gebeurtenissen uit het sprookje herkennen in de afbeeldingen van dit spel. Dus zeker een prachtige kast voor liefhebbers van dit sprookje. Als je een winnende combinatie hebt krijg je ook meerdere animaties te zien. Ook dat is voor de liefhebber een toegevoegde waarde.

Frog Story

Het spel Frog Story wordt gespeeld met 5 rollen en 20 winlijnen. Je kunt ook niet kiezen voor minder winlijnen, want deze zijn vastgesteld op 20. In totaal zijn er 11 verschillende kaarten in dit spel. Er is een Wild kaart en een Scatter kaart. Er is een reden waarom je vooral Frog Story moet spelen. Het is namelijk bij dit spel zo, dat als je een winnende combinatie hebt, deze wordt uitbetaald en daarna maak je opnieuw kans op een winnende combinatie.

De plekken van de eerste winnende combinatie verdwijnen namelijk en worden opgevuld door nieuwe afbeeldingen. Daar kunnen bijvoorbeeld drie winnende combinaties uit voort komen, terwijl je maar een keer draait. Dit is een prachtige toevoeging aan deze kast, die hem voor velen net iets leuker zal maken dan de traditionele gokkast. Alleen dit maakt Frog Story al het proberen waard.

Lijnen en inzet

De lijnen staan bij Frog Story altijd op 20. De inzet kun je uiteraard wel veranderen. Je kunt 20,40, 100, 200 of 400 credits inzetten per spelronde. Wat dit betreft is Frog Story dus erg recht toe, recht aan. Maar dat maakt het spel niet minder leuk. Je kunt gewoon lekker achter elkaar gokken zonder veel te hoeven instellen of tussendoor bonusrondes te spelen of iets dergelijks. Houd jij wel van lekker simpel, dan is Frog Story een leuk spel voor jou. Daarnaast is de extra functie van het opvullen van verdwijnende winnende combinaties toch erg leuk, ook als je daar niets voor hoeft te doen.

Frog Story

Jackpot Bonus Game

Wat ook een pluspunt is van Frog Story is dat je ermee automatisch meedingt voor de mogelijkheid om een potje Jackpot Cards Bonus te spelen. Dat is een ander spel dat automatisch wordt aangezet bij willekeurige spelers. Je maakt daarbij extra kans op mooie prijzen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Gamble

Ook kun je bij het spel Frog Story natuurlijk op je winsten gokken. Is de kaart rood of zwart, dat is de vraag. Gok jij het goed, dan zal je jouw winst verdubbelen. Je krijgt zelfs meerdere malen de kans om deze gok te wagen. Als je dus erg veel geluk hebt zal je een hele grote winst in de wacht kunnen slepen. Of jij deze gok wilt wagen kun je iedere keer weer opnieuw bepalen. Je kunt het bijvoorbeeld ook laten. Dan hoef je iedere keer alleen maar opnieuw in te zetten en te kijken wat er voor combinaties naar voren komen. Maar als je niet gokt op je winsten, dan zal je ook nooit erg veel kunnen winnen. Wie niet waagt, wie niet wint.

Al met al

Al met al is Frog Story een van de leukste gokkasten. Het blijft simpel zonder onnodige toevoegingen, maar het heeft wel een hele leuke feature die goed werkt. Namelijk de mogelijkheid op meerdere winnende combinaties. Het is altijd leuk om dat in een spelronde mee te maken. Dit maakt Frog Story vooral een goede kast, maar als jij het thema ook leuk vindt is het natuurlijk helemaal geweldig. Ook voor hen die het thema niets vinden is dit toch een leuke kast om te proberen. De Multipliers en de meerdere winnende combinaties zijn gewoon erg leuk.