Fruit Case in een vrolijke en kleurrijke online videoslot van software aanbieder NetEnt. Deze gokkast doet zijn naam eer aan want op de rollen vind je de klassieke fruitsymbolen, maar dan in een cartoon achtige uitvoering. Het best betalende symbool is de aardbei gevolgd door de sinaasappel, citroen en peer. Voor de kleinere prijzen zijn er de gekleurde jam potten beschikbaar met de A-K-Q kaartsymbolen. Het is dus wel een fruitkast, maar niet zoals je gewend bent van de echte klassiekers.

fruit case

Fruit Case spelen

De Fruit Case gokkast is overzichtelijk met zijn 5×3 rollen en 20 vaste winlijnen. Als je wilt kan deze kast hier onbeperkt gratis spelen. Om echt geld inzetten kan vanaf 20 cent tot en met €100 per spin. Om geld te verdienen heb je de beschikking over de populaire Avalanche Reels! Hierbij verdwijnen na een winnende combinatie op de rollen de symbolen, waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats komen wat je de kans geeft op nog meer prijzen. Om het extra interessant te maken zie je aan de bovenkant van de gokkast de Fruit Case Multiplier van 2x, 4x, 6x en 8x. Iedere keer als je prijs hebt wordt deze Multiplier verhoogd. Dus naast de gewone prijs krijg je ook nog de extra vermenigvuldiger wat behoorlijk aan kan tikken.

Wilds en Free Falls bonus

Let vooral op het Fruit Case Wild symbool. Dit symbool vervangt namelijk alle andere symbolen in het spel met de multiplier verhogingen voor alle winnende combinaties op de winlijnen. De Free Falls bonus wordt geactiveerd door drie Free Fall Blender symbolen te draaien op de rollen van links naar rechts. Je wordt dan beloond met 10 gratis spins met een 3x vermenigvuldiger. Ze kunnen ook opnieuw worden geactiveerd door nog een keer drie Blenders te draaien. Samen met de Avalanche Reels kan dit je mega veel geld opleveren.

fruit case videoslot

Conclusie

Fruit Case is een echte fruitkast, maar geen klassieke, want de gokkast heeft een echt cartoon uiterlijk. Het is een overzichtelijke en gemakkelijk te spelen gokkast zonder al te veel extra’s. Je moet het hebben van de Wilds, Avalanche Reels en Free Fall Free spins. Erg leuk is dat de jam potten breken na een winnende combinatie, en de fruitsymbolen worden geplet. Als je geen zin hebt om iedere zelf te klikken kan je de Auto Play functie aanzetten, en ervoor kiezen om tussen de 10 en 1000 spins zelf niets meer te doen nadat je een inzet hebt gekozen. Kortom een eenvoudige gokkast met een leuk uiterlijk die niet snel zal vervelen.