Informatie over Fruitkings

Fruitkings is een van de grotere aanbieders van online gokkasten en is al sinds 2006 actief op het gebied van online gokkasten, in het totaal heeft u bij Fruitkings 25 gokkasten tot uw beschikking. Iedere gokkast heeft net als bij Tanzoo weer een andere stijl. Fruitkings heeft gokkasten waarbij u extra credits verdienen door kop of munt een prijzenrad of de clubmeter te spelen. Elke dag kunt u 50 fun-credits krijgen om mee te spelen, deze credits zijn gratis, maar u kunt er natuurlijk ook niets mee winnen. Om de spanning erin te houden kunt u natuurlijk ook voor echt spelen.

Betaal mogelijkheden

Dit kunt u doen door een account aan te maken en speeltegoed in te kopen. U speeltegoed wordt automatisch bewaard zodra u een speel account heeft aangemaakt, u kunt dus de volgende gewoon verder spelen. Bij Fruitkings kunt u speeltegoed inkopen met de bekende Nederlandse betaalmethode iDEAL, u kunt dan voor de optie “betalen via bankoverschrijving” kiezen.

Ook is het mogelijk om speeltegoed te kopen via uw telefoon door te bellen of te SMSen. U kunt eventueel ook gebruik maken van uw eventueele creditcard. Iedere credit staat voor €0,10, zodra u in het totaal een bedrag heeft gewonnen van €10,- hoger kunt u een uitbetaling aanvragen. Fruitkings is gelukkig erg snel met uitbetalingen, uw uitbetaling wordt op een doordeweekse dag binnen 24 uur verwerkt.

Gratis speeltegoed bonus

Fruitkings is erg royaal in het weggeven van gratis credit bonussen. Zodra u al een aantal keer speeltegoed heeft gekocht, stort Fruitkings iedere week gratis €2,00 echte speel credits. Zo kunt u spelen zonder dat u speeltegoed hoeft in te kopen. Het uitdelen van gratis bonussen is natuurlijk geheel aan Fruitkings, wij hebben hier verder geen invloed op.