Fruit n Stars Ben jij bekend met de vele fruitsymbolen, sterren en 7 symbolen die je bij het spelen van een klassieke fruitautomaat allemaal tegen kunt komen? Deze Fruits ‘n’ Stars video slot van Playson heeft alles in huis om juist met deze klassieke symbolen een winst te behalen. Je kan deze slotmachine dan ook zien als een klassieke gokkast in een moderne uitvoering. Om te beginnen is dit spel heel erg overzichtelijk ingedeeld en kan iedere spelers ook zeer eenvoudig op deze slotmachine terecht.

Je kan met een paar drukken op de knop een inzet plaatsen en ook als je wil weten wat voor prijzen er gewonnen kunnen worden heb je altijd een overzicht. In de aanwezige prijzentabel kan je bij Fruits ‘n’ Stars direct zien welke combinaties allemaal een prijs op kunnen leveren. Er kan al gewonnen worden met 2 kersen. Voor alle symbolen geldt dat deze op een winlijn gedraaid moeten worden en moeten beginnen op de eerste rol. Bij het draaien van de symbolen kunnen combinaties in totaal gedraaid worden op 5 verschillende winlijnen.

Winnen met sterren

Zoals de naam van deze video slot al verraden heeft zijn er bij Fruits ‘n’ Stars niet alleen fruitsymbolen, maar ook sterren te vinden. De sterren die je kunt draaien zijn als Scatter symbool beschikbaar. Dit betekend dat je met de sterren nooit een winlijn zal moeten volgen om tot een winst te kunnen komen. Sterren mogen door andere symbolen worden onderbroken en hoeven derhalve ook niet op aaneengesloten rollen te verschijnen. Je wint al een vermenigvuldiging van je inzet als je 3 sterren op de rollen laat verschijnen. Deze mogen dus als gezegd op willekeurige posities op de 5 rollen van Fruits ‘n’ Stars komen te staan.

Genoeg mogelijkheden voor een inzet

Bij het plaatsen van een inzet kan je bij Fruits ‘n’ Stars zelf een bedrag kiezen om mee te spelen. Er handig is dat je na het instellen van een bedrag niet verplicht bent om continu zelf op de SPIN knop te drukken. Je kan namelijk gebruik maken van de autoplay functie die in dit spel aanwezig is. Op deze manier kan je de rollen een X aantal keren automatisch laten draaien met de inzet die je ingesteld hebt.

Prijzen die daarmee gewonnen worden zullen uiteraard eveneens automatisch aan je saldo toegevoegd worden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met de inzet te draaien. Inzetten kan met gratis credits, maar als je geld wilt winnen moet je natuurlijk met een eigen tegoed gaan spelen. Muntwaardes kunnen bij Fruits ‘n’ Stars ingesteld worden van 1 cent tot en met 5 euro. Als je alle winlijnen gebruikt komt de minimale inzet op 5 cent per draai en kan er maximaal gespeeld worden met een bedrag van 25 euro.

Fruits 'n Stars gokkast

Kies de juiste kaart en win

Voor iedere prijs die je bij het spelen van Fruits ‘n’ Stars weet te winnen is het mogelijk om de Gamble functie in te schakelen. Hier moet je voorspellen welke kleur aas er omgedraaid ligt en kan je een verdubbeling van de gewonnen prijs winnen. Het gebruik van deze Gamble functie is niet verplicht. Je kan deze zelf activeren door op de bijbehorende knop te kiezen en kunt aldaar direct een kleur kaart kiezen. Heb je het goed, dan krijg je de keuze om het nog een keer te proberen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om direct met de Gamble functie te stoppen en de gewonnen prijs aan je saldo toe te laten voegen.

Beoordeling

Fruits ‘n’ Stars is als video slot een erg geslaagd spel en verdiend een pluim richting ontwikkelaar Playson. Alle grafische effecten die nodig zijn om het spel soepel te kunnen spelen zijn aanwezig en ook de geluiden die zijn gebruikt zijn erg veelzeggend.

Met de uitgebreide prijzentabel en de mogelijkheid om symbolen aan te klikken voor prijzen die gewonnen kunnen worden heb je altijd een overzicht van combinaties die winst op kunnen leveren. Bovendien kan je zelf prijzen met een gokje verhogen en maakt de autoplay functie het draaien van de rollen nog makkelijker. Fruits ‘n’ Stars is naar onze mening een echte aanrader, die je uiteraard direct online kunt gaan spelen.