Fruits of RaPlayson heeft een uniek assortiment met spellen die grafisch uitermate goed ontwikkeld zijn. Zo vind je ook de Fruits of Ra video slot in dit assortiment. Bij Fruits of Ra wordt er qua symbolen gebruik gemaakt van heel wat bekende fruitsymbolen. Deze zijn in deze video slot verwerkt, maar uiteraard ook gewoon nog op de klassieke gokkasten terug te vinden.

Spelen kan bij Fruits of Ra met gratis credits, maar ook met echt geld. Je speelt altijd op 5 rollen, waarbij deze video slot de beschikking heeft over 3 rijen met symbolen. In totaal kunnen winsten bij deze slotmachine gevormd worden op 5 winlijnen. Om geld te kunnen winnen moet er een combinatie gedraaid worden van meerdere soortgelijke symbolen. Deze moeten van links naar rechts of van rechts naar links op de rollen komen te staan en bovendien starten op één van de buitenste rollen die bij deze slotmachine aanwezig zijn. Winnende combinaties bestaan altijd uit minimaal 3 symbolen.

Prijzenoverzichten

Als je vooraf wilt weten welke prijzen er bij deze slotmachine te winnen zijn kan je een kijkje nemen in de prijzentabel. Deze heeft een overzicht van alle symbolen die je kunt draaien en hoeveel je er nodig hebt om een bepaalde prijs aan je saldo toe te kunnen laten voegen. Ook tijdens het spel kan je buitenom de prijzentabel zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden. Als je namelijk op de symbolen van Fruits of Ra klikt zal er een klein scherm verschijnen. Deze geeft in een minitabel weer welke prijs er voor dat specifieke symbool gewonnen kan worden.

Wilds en Scatters

Het Fruits of Ra symbool dat je bij het spelen van deze slotmachine kunt draaien is de Wild. Deze kan alle andere symbolen van de video slot vervangen om zo sneller tot een winst te kunnen komen. Winnende combinaties met een Wild kunnen alleen gevormd worden samen met reguliere symbolen. De Wild zelf zal namelijk geen combinatie kunnen vormen en is ook niet in staat om Scatters te vervangen. Eenmaal bij de Scatters aangekomen is het handig om te weten dat de Ster speciaal als een Scatter gedraaid kan worden.

Net als bij klassieke gokkasten zijn er met deze Ster symbolen makkelijker prijzen te winnen. Heb je minimaal 3 sterren op de rollen gedraaid, dan wordt er een prijs voor deze combinatie uitgekeerd. Sterren hoeven nooit op een winlijn gedraaid te worden en zijn ook niet verplicht om op aaneengesloten rollen te komen staan.

Fruits of Ra gokkast

Gokken voor meer geld

Om het spelen van Fruits of Ra spannender te maken is er door Playson een gokfunctie toegevoegd. Met deze gokfunctie kun je vrijblijvend proberen om de gewonnen prijzen te verhogen. Als je een winnende combinatie op de rollen gevormd hebt zal je de Gamble kunnen activeren. Hierbij kan je kiezen voor een kleur kaart die de gewonnen prijs tot maximaal 10 keer achter elkaar zal kunnen verdubbelen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een specifieke soort kaart. Als je hierbij de juiste kaart kiest zal je een verviervoudiging van je gewonnen prijs aan je saldo toegevoegd krijgen.

Gratis inzetten of met echt geld

Ga jij Fruits of Ra gratis spelen om het spel te proberen of wil je liever direct met echt geld aan de slag? De keuze voor de manier van inzetten is natuurlijk helemaal aan jou. Met je inzet kunnen bij Fruits of Ra heel wat prijzen gewonnen worden, wat spelen natuurlijk erg interessant maken.

Om in te kunnen zetten voor geld moet je natuurlijk eigen speeltegoed hebben in je account. Als dit zo is kan je met de bet knop die bij dit spel aanwezig is je inzet aanpassen. De muntwaardes van deze Fruits of Ra video slot kunnen ingesteld worden van 1 cent tot en met 5 euro. De minimale inzet komt hiermee uit op 5 cent per draai en maximaal kan er gespeeld worden met 25 euro. Uiteraard zijn bij het bepalen van deze limieten alle winlijnen ingesteld.

Beoordeling

Wil jij spelen op een eenvoudige video slot met veel winstkansen? Volgens ons is Fruits of Ra dan een hele goede keuze. Er kan gespeeld worden met verschillende inzetlimieten en bovendien is het ook mogelijk om Fruits of Ra gratis te oefenen.