Kom in de stemming voor een romantische date bij de gokkast Full Moon Romance. Bij dit spel ga je op date bij een Amerikaanse drive-in bioscoop. Een jongen en een meisje kijken een spannende film in hun auto met de zonsondergang op de achtergrond. Het lijkt erop dat het een prachtige, romantische avond wordt. Maar wacht, er is meer! Dit koppel verandert in een paar bloeddorstige weerwolven wanneer het volle maan blijkt te zijn… Het kan nog spannender worden, zet je geluid daarom maar eens goed hard aan tijdens het spelen. Let ook goed op alle details die je tegen gaat komen. Er is bij dit spel echt overal aan gedacht. De hoogste tijd om daarom zelf op date te gaan bij deze gokkast en in te zien waar het jou gaat brengen.

Full Moon Romance spelen

Full Moon Romance heeft net als veel gokkasten online 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. Je vindt allerlei soorten symbolen, inclusief Wilds, Scatters, een ‘kloon’ feature, een Bonus Game en Gratis Spins. Je kunt het inzetbedrag kiezen door op de munt aan de rechter onderkant te klikken. Zet in van €0,10 per spin tot zo hoog als €100 per spin. Als je eenmaal je inzethoeveelheid hebt ingesteld, kun je op de spin-knop drukken om het spel te starten. Er is ook een Auto Play functie die jou in staat stelt om een bepaald aantal rondes automatisch te spelen. Het uitbetalingspercentage in deze game is 96,1%. Dit is een zeer gunstige uitbetaling vergeleken met andere video slots. Ook met lagere bedragen kun je hier heel mooie prijzen winnen, dus je hebt zelf in de hand hoe je gaat spelen, met hoeveel geld en wanneer. Vergroot je winstkansen door vaker te spelen.

Full Moon Romance gokkast online

Gokkast features

De Scatter is natuurlijk de volle maan en kan op ieder wiel verschijnen. Met drie of meer volle manen, kun je de Bonus Game spelen met Gratis Spins. Het aantal Gratis Spins hangt af van het aantal Scatters dat je had. Hier kun je zelfs nog meer Scatters tegenkomen welke je meer Gratis Spins geven. De Wilds kunnen elk symbool vervangen, behalve de Scatter. Het Sweetheart symbool is gestapeld en groter dan de rest. Het is zelfs drie keer groter. Er zijn twee soorten Sweetheart symbolen, een voor de jongen en een voor het meisje. Tijdens de hoofdgame zijn deze symbolen anders dan de andere. Tijdens de Bonus Game veranderen de Sweetheart symbolen in weerwolven en worden ze dan hetzelfde gezien als de andere. Wanneer een Sweetheart symbool op het eerste wiel landt, wordt de kloon feature geactiveerd. Dit zal de afbeelding in vier van dezelfde afbeeldingen ‘klonen’.

Uniek spel

Full Moon Romance is een prachtig ontworpen casino game die niet stopt met vermaken. Weerwolven zijn normaal gesproken niet zo vriendelijk, maar hier zijn ze achteraf zo slecht nog niet. Er zijn veel leuke features in deze game en allemaal in een levendige sfeer. De ene minuut kan het romantisch zijn en dan ineens krijgt het een erg spannende zombieachtige sfeer. Deze aparte combinatie met bloemen en harten en de enge weerwolf symbolen, maken het zeker uniek. Natuurlijk houd je ook van spanning en ben je ook benieuwd wat dit spel je kan brengen. Daarom doe je er goed aan om die keuze vandaag nog te pakken en een gokje te wagen bij Full Moon Romance. Houd daarbij ook altijd de prijzentabel goed in de gaten, want daardoor zie je in welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen je dan kunt winnen.