Funky Seventies is een online gokkast waarmee je terug gaat in de tijd van de Funky Seventies. Met een uitbetalingspercentage van meer dan 96% kan je veel geld verdienen door de mooie prijzen die je krijgt. Voor de jongere speler zullen de spullen op de rollen je niet bekend voorkomen. De standaard symbolen, van best betalende naar laagste zijn de seventies auto, de oude computer (ja, zo zag een computer er toen uit!), de glitter discobal, de See-O-Matic View Master, funky plateauzolen en een cassettebandje die we hadden voordat de cd uitkwam om muziek te luisteren. De gebruikelijke kaartsymbolen A-K-Q-J zijn ook te vinden op de rollen op Funky Seventies voor de kleine prijzen.

Funky Seventies

Funky Seventies spelen

Probeer de Funky 70s hier gewoon voor de lol, of zet in om echt geld vanaf 40 cent tot maximaal €100 per ronde op alle 40 winlijnen. De winlijnen zijn niet vast, dus je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld maar 1 winlijn te spelen, en dat kost je dan vanaf 1 cent per spin!

Het 70’s Wild symbool betaalt je 1.000 munten voor 5 stuks op een rij. Het Scatter symbool op Funky Seventies is het Disco Diva symbool, en ze verschijnt alleen op rollen 2, 3 en 4. Indien je 3 Disco Queens draait wordt je prijs verdubbeld en krijg je ook meteen 5 gratis spins. Het Wild symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Diva. Deze Wilds worden ook gestapeld wat je grote prijzen kan opleveren.

Funky Seventies2

Bonus Features en Bonus Games

Als je 3 Diva symbolen draait krijg je meteen 5 gratis spins, waarbij de prijzen worden verdubbeld. Mocht je tijdens de gratis spin nog een keer 3 Diva symbolen draaien dan wordt je nog eens beloond met 5 extra gratis spins en een verdubbeling van je prijs. Deze gokkast heeft geen bonus of gok functie, maar dat is geen gemis want er is afwisseling genoeg.

Zet de Auto Play functie aan als je geen zin hebt om iedere draai te klikken. Voor de oudere speler is het een feest van herkenning met alle oude voorwerpen en het seventies discofunk muziekje op de achtergrond. Voor de wat jongere speler is het leuk om te weten waar je vader en moeder naar luisterde in die tijd, en wat voor voorwerpen toen modern waren. Funky Seventies is een leuke gokkast, maar wij vinden het niet een van de topgokkasten uit de stal van NetEnt.