Microgaming komt met een echte top titel op de proppen: de online gokkast van Game of Thrones naar de gelijknamige tv serie van HBO. Door het enorme succes van de tv serie kon een online videoslot ook niet uitblijven, en aan Microgaming de eer om de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Met de top videoslots Avalon 1 en 2 heeft Microgaming al bewezen een super mooie gokkast te kunnen maken rondom het mythische ridder thema. Ben jij klaar voor de Game of Thrones slot? Want de winter komt eraan in the seven kingdoms!

Nieuwe opties op de Game of Thrones gokkast

De nieuwe Game of Thrones gokkast maakt gebruik van een nieuwe feature. Spelers kunnen er namelijk voor kiezen om dit spel te spelen met 15 winlijnen, of voor het winnen op 243 manieren. Natuurlijk zijn de uitbetalingen anders als je laatste optie kiest omdat je dan ook veel meer kans op een winnende combinatie hebt. Het kiezen hiervan is dus ook een pure gevoelskwestie, want de uitbetalingspercentages blijven bij beide manieren onveranderd hoog.

games of thrones

Bonus features bij de Game Of Thrones videoslot

Als je drie of meer scatter symbolen(het Game of Thrones symbool) op de rollen krijgt activeer je de gratis spins functie. Hier kan je ook weer kiezen uit twee mogelijkheden namelijk: minder free spins met een grotere multiplier, of meer free spins met een kleinere multiplier. Voordat je dit spannende bonusspel gaat spelen wordt je getrakteerd op mooie video animaties met scenes die je kent uit de originele tv serie. Je kunt dan kiezen voor de vlaggen van een van de vier families(Houses) uit de serie terwijl je naar de muziek uit de serie luistert.

Voor degene die de tv serie nog nooit gezien hebben, het zijn deze families: the house of Baretheon(8 free spins en 5x multiplier), the house of Lannister(10 free spins en 4x multiplier), the house of Stark(14 free spins en 3x multiplier) en tenslotte the house of Targaryen met 18 free spins en een 2x multiplier.

Onder de vlaggen van ieder ‘House’ staan speciale symbolen die ook gestapeld betalen tijdens de free spins. Voor iedere familie is dat een ander symbool met een andere kleur. Als je niet tevreden bent met je prijs, heb je kans om hem te verdubbelen door op ‘heads’ of ‘tails’ te gokken. Pas wel op voor de White Walkers, de DireWolf, de Draken en de Raaf met de drie ogen!

Feest der herkenning

Voor de echt fans van de serie zal de Game of Thrones van Microgaming een feest van herkenning zijn met de muziek en karakters uit de tv serie. Beleef alle spannende avonturen van de families Lannister, Stark, Baretheon en Targaryen tijdens het spelen van deze fantastische productie. Het leuke van de Game of Thrones gokkast is dat je hem ook meteen op je favoriete mobiele apparaat kunt spelen waar je ook bent. Je bent dus niet gebonden aan je desktop om samen met de Game of Thrones gokkast spannende avonturen te gaan beleven in the seven kingdoms!