Geisha Wonders is een snelle en vrij ongecompliceerde eenvoudig te spelen online gokkast met een Japanse thema. Deze gokkast van NetEnt heeft een progressieve jackpot die gedeeld wordt met de 2 andere “Wonders” gokkasten: Icy Wonders en de koele Tiki Wonders. Een Geisha is een echt Japans fenomeen, en wordt opnieuw tot leven gebracht met deze gokkast.

geisha wonders

Geisha’s zijn vrouwelijke entertainers in Japan sinds eeuwen, en ze zien er geweldig uit. Ze zijn opgeleid om mensen te vermaken in de vorm van het spelen van traditionele muziek, dans en ook als traditionele gastvrouw. In de ogen van de Japanse cultuur wordt de Geisha dan ook beschouwd als een oude traditie. En nu dus ook te spelen als online gokkast.

Geisha Wonders spelen

Geisha Wonders is een gokkast met vijf rollen en 30 winlijnen. De soundtrack die dit spel begeleidt is rustig en traditioneel en doet je meteen denken aan het oude Japan, zeer authentiek. Vooral na een winnende combinatie op de rollen krijg je dat te horen. De rollen zitten in een houten frame versierd met Japanse symbolen zoals lotusbloemen, kersenbloesems en lantaarns. Stel de gokkast naar je keuze in met een minimale inzet van € 0,30 per spin, tot een maximale inzet van maar liefst € 60,00 per draai. Dit betekent dat deze gokkast geschikt is voor alle soorten casino spelers, van groot tot klein. Ook is het mogelijk om de gokkast helemaal gratis te spelen voor je plezier.

Bonus Rondes en extra’s

Geisha Wonders heeft leuke extra’s zoals de gratis spins, Wilds en Scatters. Een leuke feature is dat tijdens gratis spins elke winlijn worden verdubbeld voor dubbele winst. Deze gokkast geeft je de Free Spins ronde als je op de rollen 3, 4 of 5 Geisha symbolen draait.

geisha wonders 2

Je krijgt respectievelijk 10, 20 of 30 gratis spins als je dat lukt. Om de Mega Wonder Jackpot te winnen heb je dit bonus spel niet nodig. Het enige wat je moet proberen is de 5 sterren op de rollen zien te krijgen, en de Mega prijs is van jou! Als je het geluk hebt om 4 sterren te draaien win je de kleine jackpot.

Geisha Wonders mobiel

Aangezien Geisha Wonders al een iets oudere Netent gokkast is, is er geen Touch(mobiele) versie beschikbaar. Daarvoor moet je de wat nieuwere Mega Fortune en Mega Fortune Dreams Jackpots hebben. De Geisha Wonders blijft echter een mooie jackpot gokkast met alle traditionele Japanse symbolen als Koi karpers, bonsai boompjes, theepotten, waaiers, lampionnen en de Geisha Scatter. Maar de grote trekpleisters zijn toch de jackpotten die je kunt winnen: de Wonder Jackpot en de grotere Mega Wonder Jackpot!