Genie Wild nextgen gamingOver het algemeen doet magie het zeer goed op de rollen van een videoslot. Ook NextGen heeft hier daarom op ingehaakt en heeft er bij Genie Wild voor gekozen om allerlei verschillende bijpassende symbolen toe te voegen. Om het spel grafisch goed weer te geven zal je tijdens het spelen van deze Genie Wild videoslot in een kamer van Oosterse sferen terecht komen.

Daarnaast is de spelbeleving helemaal compleet gemaakt door het feit dat de ontwikkelaar ook de geluiden geheel in stijl heeft toegevoegd. Als je nog nooit op deze slotmachine in hebt gezet zal dit een fluitje van een cent zijn. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een minimaal aantal knoppen, waardoor je inzet binnen no-time ingesteld zal zijn.

Inzetmogelijkheden met echt geld op de Genie Wild

Als je Genie Wild voor geld gaat spelen zal je uiteraard aangemeld moeten zijn bij een NextGen casino en in je account een saldo beschikbaar moeten hebben. Om met je inzet prijzen te kunnen winnen wordt er bij Genie Wild gebruik gemaakt van 5 rollen en zijn er per rol 3 symbolen aanwezig. Van links naar rechts zijn er 25 winlijnen aanwezig, waarop je zoveel mogelijk symbolen van dezelfde soort zal moeten zien te draaien om een prijs uitbetaald te krijgen.

Het aantal van 25 winlijnen staat tijdens het spelen van deze videoslot niet vast. Dit betekend dat je voor het beïnvloeden van je inzet ook met een minder aantal aan de slag zou mogen gaan. Daarnaast kunnen ook muntwaardes gekozen worden, die hier beschikbaar zijn van 1 cent tot en met 2 euro. Als je gaat spelen zal je bij het gebruik van alle lijnen spelen met een minimaal bedrag van 25 cent en kan er maximaal een bedrag van 50 euro op de rollen van Genie Wild geplaatst worden.

Gratis Genie Wild spelen

Als je op deze Genie Wild je inzetten gaat plaatsen zal je nooit verplicht worden om dit met geld te doen. Zonder een eigen account kan het spel namelijk ook gewoon eenvoudig geopend worden en zal er direct 1000 euro virtueel speelgeld beschikbaar komen. Als je hiermee gaat draaien worden dezelfde functies gebruikt als dat je voor geld zou spelen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om niet alleen zomaar voor je plezier de rollen te laten draaien, maar kun je ook uitstekend de spelregels vooraf oefenen.

Genie Wild mobiel

Gebruik Genie als een Wild symbool

Op de rollen van deze videoslot zal je Genie vinden als het Wild symbool. Zij kan alle andere symbolen vervangen, waarbij alleen de fles die je kunt draaien als Scatter voor vervanging uitgesloten zal zijn. Zodra je Genie draait in een combinatie van reguliere symbolen zal deze zo alsnog tot een uitbetaling van een prijs kunnen gaan komen. Ook mag je het Wild symbool aan een combinatie toevoegen om een hogere prijs te ontvangen.

Als je de Wild draait tijdens het spelen van de free games zal deze over een hele rol geheel random uitgespreid kunnen worden. Kansen op winst worden hiermee verhoogd, omdat meerdere winlijnen tegelijkertijd gecompleteerd zouden kunnen worden. Tot slot is het belangrijk dat de Wild niet alleen beschikbaar als vervanger. Draai minimaal 2 van deze symbolen bij elkaar op een winlijn en ontvang namelijk ook gewoon direct een uitbetaling van een prijs.

Win 10 free games met de flessen

Het Scatter symbool dat bij Genie Wild gedraaid kan worden zal, zoals hierboven ook al aangegeven, gevormd worden door de fles. Deze kan prijzen opleveren vanaf willekeurige posities, waar je minimaal 2 symbolen voor nodig zal hebben. Daarnaast zal je bovenop de prijs ook nog eens direct 10 free games ontvangen als je minimaal 3 van deze symbolen hebt weten te draaien. Als je deze wint kun je prijzen winnen op basis van je laatste inzet, maar zonder geld in te zetten. Er is geen vermenigvuldiger voor deze prijzen aanwezig, omdat er al gebruik gemaakt wordt van de Expanding Wild functie.

Beoordeling Genie Wild videoslot

Vanaf de eerste draai die wij tijdens het testen voor deze review gedaan hebben vonden wij dat het thema van dit spel goed naar voren komt. Dit wordt versterkt met extra functies, waardoor spelen niet alleen leuk is, maar ook nog eens hele hoge prijzen op zal kunnen leveren. Al met al hebben wij dankzij de uitstraling en de extra functies dan ook een positieve ervaring aan Genie Wild overgehouden.