Win en reuzenschat in Giant’s Gold

giant's goldEr zijn maar weinig sprookjeswezens die zo tot de verbeelding spreken als reuzen. Je komt ze door de hele geschiedenis in verhalen tegen, en de reuzen waar je over leest hebben allemaal een paar gelijkenissen; ze zijn doorgaans stinkend rijk, en ze zijn niet echt vriendelijk of mededeelzaam om hun rijkdom met jou te delen. Dit alles maakt het voor de echte avonturiers des te spannender om een deel van de reuzenschat te winnen.

Giant’s Gold; het uiterlijk van het spel

Wanneer je een spel Giants Gold noemt wek je nogal wat verwachtingen bij je spelers en het is de ontwikkelaar WMS goed gelukt om invulling te geven aan die verwachtingen. Je speelt het spel op twee paar wielen. Je speelt het op een set van 5 wielen met ieder 4 rijen, maar daarnaast ook op een reusachtige wielenset van 5 wielen met ieder 12 rijen. Het spel heeft daarnaast een instelbaar aantal winlijnen met een maximum van 100 en 5 wielen. Daarnaast bevat dit casino spel een aantal gestapelde symbolen. Je speelt het spel met de achtergrond van de boerderij die het eigendom is van de reus.

Het idee van kolossale wielen is niet geheel nieuw; WMS bracht dit systeem eerder uit in het spel KISS waar het een topper werd. Het is dan ook te verwachten dat het spel Giants Gold net zo populair zal gaan worden, maar of dat ook echt zo zal zijn is een kwestie van afwachten. Het spel Giant’s Gold is afgeleid van een sprookje, zoals dat met zoveel spellen van WMS het idee is. Je mag bij reuzen gerust denken aan “Ik ruik het bloed van een Engelsman” en “Fee-fi-fo-fum”. Het thema van het spel Giant’s gold is dan ook Jaap en de bonenstaak. Kindersprookjes blijven immers altijd fascinerend, hoe oud de spelers van een slots spel ook zijn, en ze blijven een mooi thema voor een nieuw spel. Het verhaal Jaap en de Bonenstaak triggert je fantasie en het brengt je een interessant verhaal waarbij Jaap er uiteindelijk met de kip met de gouden eieren vanaf komt. Of jij net zo’n mooie winst behaalt is de vraag.

In het spel Giant’s Gold wordt de rol niet gespeeld door Jaap,maar door een mooie jonge vrouw die vastberaden is om omhoog te klimmen via de bonenstaak tot in de wolken. De enorme bonenstaak en het gouden ei zijn dan ook de sleutelwoorden in dit verhaal. Het zijn de speciale symbolen. Verder kom je in dit spel symbolen tegen zoals koeien, eenden, harpen, reuzen (natuurlijk) en poker kaart waardes.

Jouw winst bij Giant’s Gold

Of jij ook daadwerkelijk de kip met de gouden eieren zal winnen ligt aan jouw geluk en aan de tactiek waarmee je het spel Giant’s Gold speelt. Feit is natuurlijk wel dat de hoogte van jouw inzet vooral bepalend is voor de hoogte van jouw winst. Jouw inzet is niet alles bepalend voor jouw winst bij dit spel. Je kan ook het geluk hebben dat je het wild symbool, de bonenstaak, op je wielen krijgt. Dit Wild symbool is namelijk in staat om ieder willekeurig ander symbool te vervangen op jouw winrijen.
giant's gold gokkast

Ieder symbool behalve het scatter symbool. Het scatter symbool vind je terug in de vorm van de gouden eieren. Je vindt het scatter symbool op beide sets wielen op het eerste, derde en vijfde wiel. Het je het geluk dat je gestapelde wilds hebt op je hoofd wielen-set, dan zal dezelfde stapel wilds worden overgezet naar je reusachtige wielen-set. Heb je de scatters op je wielen, dan zal je de free spins bonus ronde activeren. Je kan tot een maximum van 100 free spins winnen op de reusachtige wielen-set, vermenigvuldigd met 2. Dat is de moeite van een klimtocht tegen de bonenstaak waard; de gouden eieren komen binnen handbereik.