Gladiator Jackpot PlaytechWie kent de film niet? Russel Crowe die een gladiator speelt in de film The Gladiator. Met vriend en vijand moet hij in het Colosseum het gevecht aan gaan om te overleven, en dit allemaal ter genot van het publiek en de keizer. Playtech besloot er een gokkast van te maken en het leverde meteen succes op.

Veel mensen die de film kennen en langs dit spel scrollen, wagen namelijk een gokje en dat is zeker niet altijd zonder winst. Daarnaast is Gladiator Jackpot een van de meest toegankelijke spellen voor bijvoorbeeld beginners. Het basisspel is heel eenvoudig en met een inzet die varieert van 25 cent tot 25 euro op 25 winlijnen, kun je ook niet al te hoog inzetten bij dit spel. Al is 25 euro uiteraard nog steeds een flinke inzet.

Simpel maar spannend basisspel in de Gladiator Jackpot

Bij Gladiator Jackpot komen veel logische symbolen naar voren. Denk daarbij aan de gladiator maar ook aan een keizer of een mooie vrouw. Ook de muziek is volledig in het thema bedacht en daarom oogt het spel altijd spannend. De graphics zijn niet zo uitgebreid maar sluiten goed aan bij de simpelheid van het spel. In het basisspel gaat het vooral om het verzamelen van de helmen.

De helmen verschijnen alleen maar in rol 2, 3 en 4 uit een totaal van vijf rollen. De helmen gelden als een vervanger voor ieder symbool, behalve de scatter, en kan dus een echte wild genoemd worden. De wilds in dit spel zijn ook nog eens sticky, waardoor je ook de beurt er op nog extra kans hebt op mooie prijzen. Om het basisspel toch spannend te maken, heeft Playtech er bij Gladiator Jackpot voor gekozen om er een progressieve jackpot aan toe te voegen, zoals de naam eigenlijk al verklapt.

De jackpot is met alle inzetten te winnen, maar je hebt uiteraard een grotere kans wanneer je hoger inzet. In 2013 was er een gelukkige winnaar die maar liefst 3 miljoen euro won met de Gladiator Jackpot en deze jackpot staat dan ook bekend als een van de snelst groeiende binnen de gokkasten. Bovendien kun je in het basisspel nog een hoop extra geld versieren door de scatters te verzamelen. Wanneer je namelijk één of twee Colosseums verzamelt, kun je je inzet vermenigvuldigen tot maar liefst honderd keer. Wanneer je dus met 2 euro speelt, zijn twee Colosseums al genoeg om 200 euro uit te keren.

Bonusopties

Er zijn ook manieren om het bassispel te verlaten. Wanneer je bijvoorbeeld op rij 2, 3 en 4 een helm te pakken krijgt, mag je helmen gaat uitzoeken waar stuk voor stuk een mooi geldbedrag onder verstopt zit. Het echte leuke aan het spel begint echter pas wanneer je 3 scatters of meer te pakken krijgt. Je krijgt dan niet alleen gratis spins, maar maakt met drie gratis spins ook nog eens kans om een hoop bonusgames en andere mooie prijzen vrij te spelen. Ga dus voor de hoge ogen en probeer zoveel mogelijk helmen en scatters bij elkaar te krijgen om het spel nóg leuker te maken.

Gladiator jackpot bonus

Gladiator Jackpot voor beginners en rustige spelers

Dit spel is een eenvoudig en simpel spel dat voor veel ervaren spelers misschien iets te weinig spanning met zich meebrengt. Wanneer je echter flink in de prijzen kan vallen, is een gokkast natuurlijk altijd leuk en dat is precies wat er mogelijk is bij deze kast.

Je kunt met een lage inzet een hele lange tijd spelen en soms gebeurt er ook een hele poos niks. Maar wanneer je dan eindelijk de helmen of scatters te pakken krijgt kun je rekenen op een mooie uitbetaling. Gladiator Jackpot is een leuk spel voor beginners, rustige spelers maar ook voor mensen die het gewoon een interessant thema vinden. Een niet al te uitdagend spel maar wel met kans op hele hoge prijzen.