De Gladiator videoslot speelt zich af in het oude Rome toen er nog dappere gladiatoren bestonden die streden in de arena voor de ultieme glorie. Deze krijgers vochten met kracht, vaardigheid en behendigheid in het Colosseum om te winnen en het applaus van menigte in ontvangst te nemen, of te overlijden.

De winnaars waren altijd de dapperste en sterkste, en kregen eeuwige roem en rijkdom. Je speelt de Gladiator videoslot op 5 rollen met 25 actievolle winlijnen. Op de rollen zie je gladiatoren, schilden, vlaggen, paarden, gouden munten, tijgers, gouden bekers, en een prinses waar je tot 50.000€ mee kunt winnen.

Inzetmogelijkheden op de Gladiator videoslot

Om de uitbetaling van 50.000€ te winnen moet je maximaal inzetten en dat is 150€ per rondje. Maar het is ook al mogelijk om voor 0,02€ per lijn te spelen als je dat wilt. De prinses is het wild symbool op deze gokkast, dat doet ze door het strooien van rozenblaadjes gevolgd door een 2x vermenigvuldiger.

Gladiator
De glorieuze held van het verhaal is de sleutel tot de Smashing Wild Reel. Als hij tevoorschijn komt op de derde rol, maakt hij de hele rol wild! Dit wordt dan een marmeren plaat die hij vervolgens in stukken breekt en een grote Wilde rol onthuld voor grote prijzen. Het Colosseum is het Scatter symbool, en als je er drie of meer op de rollen ziet activeer je het bonus spel. Kies vervolgens een steen om je prijs te onthullen variërend van gratis spins, multipliers, Scatters of extra Wilds.

Het deur symbool deur wordt gebruikt voor de “Click Me” bonus. Met drie of meer deuren win je meerdere instant prijzen. De bonus ronde eindigt wanneer je het collect symbool aanklikt. Dan heb je ook nog de Battle Bonus waar je tegen andere gladiatoren strijdt voor enorme prijzen.

Conclusie

De Gladiator videoslot is spannend om te spelen met een mooie historisch thema. Beleef de adrenaline van de gladiatoren uit het oude Rome en win veel geld. Voor de dames is deze gokkast misschien iets te macho, maar er zijn voor hen genoeg andere Betsoft games te vinden die wat meer vrouwelijke thema’s hebben zoals Gypsy Rose en Fruit Zen.