Net Entertainment is vastbesloten om iedere maand weet een nieuwe verrassende gokkast uit te brengen, en dat doen ze dan ook! Deze maand is dat de Go Bananas online slot, een kleurrijke gokkast met apen, en natuurlijk bananen!

Go Bananas spelen

Ga Bananen speel je op vijf rollen met twintig winlijnen. Inzetten op de Go Bananas online gokkasten kan al vanaf slechts twintig cent per spin. Speel je maximaal op deze online gokkast dan kost je dat 200 euro per draai! Maar er zijn dan ook zeer grote prijzen te winnen tot maar liefst 140.000 credits per spin! Deze leuke en kleurrijke slot machine is gebaseerd op ondeugende apen die allemaal hun eigen kenmerken hebben in deze briljant ontworpen gokkast van Netent.

Go Bananas heeft maar liefst vijf wild symbolen

In een tropische jungle in een boomhut moet je op zoek gaan naar de vijf Wild Monkey symbolen. Je hebt de Wild gorilla, Wild orang-oetan, Wild baviaan, Wild langoer en de Wild tarsier. Iedere aap telt als wild symbool, maar als ze op de rollen verschijnen, veranderen ze ook andere naburige symbolen in wilds voor nog grotere winsten!

Iedere aap heeft zijn eigen “wild” patroon dat je kunt zien in het startscherm. Zoals je gewend bent van NenEnt is ook de Go Bananas gokkast weer een verrassing om te spelen, eenvoudig maar toch spannend en anders. Go Bananas is online te spelen bij alle goede online casino’s.