Play’n Go heeft een nieuwe gokkast gelanceerd, genaamd Hugo Goal. Het thema zal je snel duidelijk zijn wanneer je het spel eenmaal hebt geopend. Alles heeft namelijk te maken met voetbal, het is gericht op het WK in Rusland wat binnenkort geopend wordt. Het aftellen kan dus beginnen en daar kun je op deze slot erg veel mee bereiken. Je vindt op de gokkast namelijk erg veel Stacked Wilds en die zorgen voor erg mooie winstkansen. Gokkasten online spelen wordt dus zeker beloond als je nu voor de gokkast Hugo Goal kiest. Je hoeft niet veel geld in te zetten om een gokje te wagen, er kan namelijk al gespeeld worden vanaf €0,05 per draai. Er kan maximaal gespeeld worden met €100. Er is ook een bonusspel aanwezig en dit bestaat uit penalty schieten voor vermenigvuldigers. Het uitkeringspercentage van de gokkast is 96.49%.

Werkwijze Hugo Goal gokkast

De grappige trol Hugo speelt de hoofdrol op deze gokkast. Hij heeft maar drie tenen, maar hij kan toch aardig voetballen. In totaal zijn er drie rollen en vijf winlijnen beschikbaar, waar jij een gokje op kunt wagen. Wat je misschien al had verwacht, is dat Hugo zelf een Stacked Wild is. Als je deze drie keer op één winlijn hebt gedraaid dan krijg je 16x je totale inzet uitgekeerd. Er zijn ook andere cartoon figuren en deze betalen je tussen de 3x en 5 x de totale inzet uit. Natuurlijk zijn er ook extraatjes toegevoegd op de gokkast Hugo Goal. Als je twee rollen met dezelfde symbolen hebt gedraaid, kan het zijn dat je geen uitbetaling hebt gekregen.

Hugo Goal gokkast

Geen zorgen, want dan heb jij de Free Kick verdiend. Je krijgt dan een gratis re-spin. Daarbij worden er twee rollen met dezelfde symbolen vastgehouden. Je hebt hierdoor een extra kans om toch nog een succesvolle actie te voltooien. Je zou ook te maken kunnen krijgen met de Action Replay Feature. Deze heeft veel gemeen met de Free Kick feature alleen je krijgt dan gratis re-spins, en dat gaat door totdat je een winnende combinatie hebt gemaakt. Zorg dat je altijd de prijzentabel hebt geraadpleegd voordat je met geld gaat spelen. Hierdoor weet je namelijk welke symbolen er op de rollen kunnen verschijnen en welke prijzen er dan aan je uit worden gekeerd.

Bonusspel uitgelegd

Er is nog wat moois toegevoegd op de gokkast Hugo Goal, dit is namelijk het bonusspel waar je mee te maken krijgt als je een volle bak met dezelfde symbolen hebt gedraaid. Je gaat hier proberen om extra vermenigvuldigers bij elkaar te verdienen, het kan oplopen tot 10x. Dit kan dus tot wel 800x jouw inzet zijn! Jouw hierbij is dat Hugo zijn doel zo goed mogelijk schoon houdt. Alle strafschoppen die jij kunt stoppen geven je een hogere vermenigvuldiger. Dit kan dus wel eens heel goed van pas komen en daardoor kun je met een mooie winst eindigen. Hopelijk heb je veel geluk en kun je de ballen tegenhouden!