Gold Ahoy online gokkastNee het is geen Pirates of the Caribbean, maar de een piraat komt in dit spel zeker wel voor. Als je op deze Gold Ahoy videoslot gaat spelen zal alles geheel ingericht zijn op basis van een piraat, die op zoek is naar een gouden schat. De 5 rollen waarop je gaat spelen zijn weergegeven als een stoort van strand en het eiland is vol van animaties op de achtergrond te zien.

Om geld te kunnen winnen tijdens het spelen van Gold Ahoy zal je zoveel mogelijk dezelfde symbolen moeten zien te draaien. Hier moet je een combinatie mee vormen van links naar rechts op de rollen, waarvoor er in totaal 25 winlijnen zijn toegevoegd. Dankzij het uitbetaalschema zal je bij Gold Ahoy bovendien altijd snel kunnen zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden voor combinaties van symbolen. Het uitbetaalschema kan geopend worden door op de info button helemaal links van rol 1 te klikken.

Extra functies voor betere winkansen op de Gold Ahoy

Om jouw kansen op het behalen van een winst te verhogen heeft NextGen bij Gold Ahoy uiteraard verschillende extra functies toegevoegd. Allereerst moet je weten dat er bij deze videoslot een Scatter aanwezig is in de vorm van een schatkist. Deze zal geen losse prijzen opleveren, maar zal een bonusprijs geven in de vorm van een pick me bonus. Dit betekend dat als je minimaal 3 of meer schatkisten gedraaid hebt je één van deze kisten aan mag klikken om je bonusprijs te onthullen.

Nog een extra die je kunt genieten is te behalen met de landkaart. Als je deze in een drietal weet te draaien op de rollen 3, 4 en 5 zullen er maximaal 30 free games gewonnen worden en kunnen prijzen met een vermenigvuldiger in deze modus worden uitgekeerd. De maximale vermenigvuldiger die voor prijzen geactiveerd kan worden is keer 4. Bovendien kun je tijdens de free games ook opnieuw landkaarten draaien en je free game tegoed nog eens met maximaal 30 verhogen voor nog meer gratis winkansen.

Gold Ahoy piraat

Tijdens het spelen van Gold Ahoy mag de piraat natuurlijk niet ontbreken als symbool. Je kunt deze als regulier symbool draaien om prijzen te winnen vanaf 2 van deze symbolen op een winlijn. Daarnaast kun je de Wild symbolen ook gebruiken om andere symbolen te vervangen. Bij Gold Ahoy geldt dit voor alle symbolen, met uitzondering van de schatkist en de landkaart. Dit komt uiteraard voort uit het feit dat voor deze beiden al een eigen functie binnen deze speelautomaat ingericht is.

Gratis Gold Ahoy spelen

Als je nog nooit op een videoslot gespeeld hebt of Gold Ahoy nog niet kent is er altijd de mogelijkheid tot gratis spelen. Bij een NextGen casino kun je deze slotmachine dan rechtstreeks in je browser weer laten geven. Hierbij zal je bovendien direct een virtueel speeltegoed van 1000 euro toegevoegd zien worden, waarmee je alle functies van Gold Ahoy zal kunnen gebruiken. Gratis spelen is op dit spel dus leuk voor de nodige uurtjes vertier, maar ook als je op zoek bent naar een mogelijkheid om te oefenen zal het gratis spel een uitkomst zijn.

Gold Ahoy nextgen

Inzetlimieten per draai

Iedere draai die je op de rollen van Gold Ahoy kun je opnieuw bepalen met welke inzet je gaat spelen. Dit is uiteraard niet verplicht, want je kunt ook als je eenmaal een inzet bepaald hebt daarmee blijven spelen. Als je in gaat zetten doe je dit bij Gold Ahoy, zoals eerder ook al aangegeven, op maximaal 25 winlijnen. Met minder lijnen spelen is ook een optie, maar is niet aan te raden in verband met je winkansen.

Als je het aantal winlijnen hebt bepaald mag je ook nog een muntwaarde kiezen. Deze zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Bij het gebruik van alle beschikbare winlijnen zal er bij Gold Ahoy een minimaal bedrag van 25 ent per draai op de rollen gespeeld moeten worden. Wil je met meer geld aan de slag, dan kun je maximaal inzetten met een bedrag van maar liefst 50 euro per speelronde.

Beoordeling

Vanaf de eerste draai op de rollen van dit spel komt het thema optimaal tot zijn recht. Dit geldt niet alleen grafisch, maar ook zeer zeker geluidstechnisch. Het spel kan soepel gespeeld worden en beschikt bovendien ook over de nodige extra’s die het behalen van een winst op deze Gold Ahoy videoslot zeer aantrekkelijk weten te maken.