Wie had gedacht dat het graven naar goud zo leuk kon zijn? Probeer dan nu de Gold Diggers videoslot van Betsoft en beleef 3D avonturen met deze grappige online gokkast.
Inzetten op de Gold Diggers videoslot kan al vanaf 2 cent, maar hoog inzetten kan ook met 75€ per draai. Wat als eerste opvalt is dat deze gokkast geen Wild symbool heeft, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de andere bonusgames.

Bonusgames bij de Gold Diggers videoslot

De beste betalende symbolen op deze slot zijn onze goudzoekers zelf, hun vriendin en de vaten. Voor de mindere prijzen moet je bij de mijnwerkers lamp, de trolley, de pikhouweel en de goud zeef zijn. Als je drie of meer dynamiet symbolen op de rollen krijgt zullen deze exploderen waardoor er nieuwe symbolen op de plaats vallen voor nog meer prijzen.

Gold Diggers Gokkasten OnlineMocht je drie van de Gopher symbolen vinden op een geactiveerde winlijn, dan ga je naar het Click Me bonusspel spelen voor instant prijzen die de Gopher je geeft. Als je minimaal drie Affiche symbolen draait op een van de actieve winlijnen actiever je de Gold Rush Bonus Game waar je verschillende gesteentes ziet, die de mijnwerkers weg moeten hakken om bij de prijzen achter de rotsen te komen. Lukt je dit, dan wordt je rijkelijk beloond.

Conclusie

Ondanks dat de Gold Diggers gokkast geen progressieve jackpot heeft kan je toch heel veel geld verdienen. Verder kan je genieten van de grappige mijnwerkers en het typische Amerikaans muziekje en animaties van begin 1900, wat deze videoslot extra leuk maakt om te spelen.

Het is wel een gokkast voor mensen die van een beetje humor houden tijdens het spelen. Zoek je meer horror of sciencefiction? Dan zijn er andere gokkasten als Dracula of Aliens van Netent die beter bij jou zullen passen.