Gouden tijden

Een gokkast in het thema van de gold rush. Cowboys, goudmijnen en bergen met goud. Dat past natuurlijk mooi bij een gokkast. Wellicht een beetje ironisch, maar dat maakt dit geen minder leuke kast. Kun jij daar juist wel om lachen en houdt je van een gokje, dan is Gold Dust een vermakelijke gokkast. Ook zit er een dynamite feature in deze gokkast, daarmee vind je snel het beloofde goud.

Gold Dust

Gold DustGold Dust bestaat zoals bijna iedere gokkast uit 5 rollen. Je kunt bij dit spel met maximaal 20 lijnen spelen en er zijn 13 verschillende kaarten. Daarvan is er een de Wild kaart, een de Scatter kaart en een de Bonus kaart. Die Bonus kaart heet hier dynamite feature.

Je kunt met de Scatter kaarten in een combinatie gratis spelbeurten winnen. Er zijn daar verschillende mogelijkheden bij. Zo kun je minimaal 5 en maximaal 20 gratis spelbeurten winnen. Ook hiervoor moet je spelen. Je kunt verschillende symbolen kiezen en dat bepaald uiteindelijk hoeveel gratis spelbeurten je wint. Een leuke toevoeging op deze gokkast. Je ook het totaal van alle gratis spelrondes nog verhogen met de Gamble functie.

Blaas de boel op

De bonuskaarten zijn hier dynamiet. Wanner je drie van deze kaarten op een winlijn krijgt wordt er een apart bonus spel geopend. Er zijn binnen dit bonusspel meerdere levels die de winst steeds hoger op laten lopen. Je moet zelf symbolen kiezen en daarmee kun je winsten binnenhalen. Dit extra spel is een hele mooie eigenschap van Gold Dust. Het maakt het een kast met meer variatie dan gemiddeld. Ook kun je in de bonusronde snel veel winst boeken en dat is natuurlijk altijd leuk.

Jackpot bonus

Naast het dynamite bonus spel is er ook nog de mogelijkheid dat je het Jackpot Cards Bonus spel mag spelen. De spelers daarvoor worden willekeurig gekozen en door Gold Dust te spelen maak je er kans op. Je kunt dus in totaal toegang krijgen tot wel 2 bonus spellen.

Gamble

Ook bij Gold Dust kun je gebruik maken van de Gamble functie om zo je winsten exponentieel te laten groeien of voor je ogen te zien verdwijnen. Raad je welke kleur de dicht liggende kaart heeft dan verdubbeld je winst. Je kan deze gok tot drie keer toe wagen, wat een kans op behoorlijke winst geeft. Maar raad je het een maal verkeerd, dan verlies je alles.

Dit is de functie die het gokken op een gokkast leuk maakt. Het is altijd lekker om je winst in een keer flink te verhogen. Ook kun je dankzij deze functie een beetje een tactiek toe passen. Zo kun je voor jezelf bepalen op welke winsten je wel of niet gokt. Daarmee kun je ook enigszins je balans veilig stellen.
Gold Dust gokkast

Gold Dust

Gold Dust is een standaard gokkast, zoals je die kent. Behalve dat je de mogelijkheid hebt om bonusspellen te spelen. Als je het lukt om zo’n spel te openen begrijp je waarom Gold Dust toch een hele leuke kast is. Je kunt namelijk in de Bonus spellen in korte tijd een dikke winst maken. Deze spellen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten, want je wilt het natuurlijk zo goed mogelijk doen.

Ook als je de Bonus spellen niet weet te openen is Gold Dust een leuke kast. Op de Bonus spellen na is het niets bijzonders, maar voor de liefhebber van gokkasten maakt dat natuurlijk niets uit. Ook qua winlijnen en inzet is dit spel redelijk gemiddeld. De kast maakt verder een rustige indruk, voor zover dat mogelijk is bij een gokkast. Dit maakt het geen onaangename gokkast om op te spelen.