Gold Fish, goudvissen waren nog niet eerder zoveel waard

gold fishGold Fish is zowel een luchtige als onderhoudende slot die door WMS werd ontworpen voor zowel live casino’s als online gebruik. Het is niet voor niets een van de meest gespeelde gokkasten en het spel heeft een grote schare fans. Deze speelse gokautomaat verdubbelt in waarde als je het virtuele aquarium vol is met zowel tropische als exotische vissen, maar ook koraal. Aquarium apparatuur en zeewier behoren tot de felbegeerde symbolen van Gold Fish.

Met plezier overladen features

Elk van de vijf vis symbolen hebben hun eigen manier om te winnen via een speciale functie ronde die redelijk vaak wordt geactiveerd. Om te beginnen is uiteraard de Gold Fish je ticket naar free spins. Wanneer de vissenkom op de rollen verschijnt kan het gebeuren dat er een Gold Fish opspringt en dan beginnen de free spins. Om het aantal free spins te onthullen selecteer je een van de 5 bubbels op het scherm. Je krijgt 5, 8, 10, 15 of 20 spins. Vervolgens wordt je gevraagd om een andere bubbel te selecteren van 5 om de vermenigvuldiger te laten bepalen gedurende de free spins. Vermenigvuldigers kunnen 2x, 3x, 5x, 7x of 10x je inzet vermenigvuldigen. Alle winsten die je maakt worden gebaseerd op de inzet tijdens de eerste spin.

Gekleurde goudvissen verrijken je leven in Gold Fish

Als de paarse vis in je vissenkom springt ontvang je de functie die deze vis heeft. Je hoeft er zelf niets voor te doen want de vis speelt automatisch. Dit kan leiden tot een indrukwekkende bonus betaling. De paarse vis blaast 3 bubbels elk met een getal tussen 0 en 9. Dit getal regelt een reeks van bonuswinsten die automatisch op je saldo worden bijgeschreven.

Dan zijn er ook nog de rode vissen die in je kom kunnen springen. Op het moment dat dit zich voordoet dan kun je een bonus feature kiezen die bestaat uit een schatkist, een mossel of een kasteel. Je keuze zal direct een contante betaling onthullen en dat is nog maar het begin. Als een van de andere vissen je prijs kust dan wordt het bedrag aanmerkelijk verhoogd. Een kus van een paarse vis verhoogd het bedrag van de prijs tussen de 25 en 100x, terwijl een blauwe vis zorgt voor een toename van 20 tot 100x. Wordt je gekust door de groene vis dan vermenigvuldigt de prijs zich 5 tot 50x en de kus van de Gold Fish zal je waarde verdubbelen. In deze bonus feature kun je tot 10 kusjes per keer ontvangen.

gold fish gokkast
Wordt je vissenkom verrast door een duik van de groene vis dan wordt de Green Fish functie geactiveerd en kun je kiezen uit een groep bubbels om je prijs te onthullen. Maak een wel overwogen afweging want je kunt maar een keer kiezen. Als je de bubbel kiest die zegt “All” dan ontvang je de prijs waarden uit alle bubbels samen. Tenslotte is er nog de Blue Fish. Deze beloond je met een 1 en 3 supper scatter winst. Als de Blue Fish functie wordt geactiveerd dan worden alle overeenkomende symbolen op de rollen uitbetaald.

Niet overdreven veel bonus rondes

Drie Visvoer symbolen, willekeurig geplaatst op de rollen, activeren automatisch de Visvoer Feature bonus. Deze bonus kan ook geactiveerd worden door de Gold Fish of Blue Fish. Binnen de blikken visvoer zijn er verschillende soorten … je raadt het al… visvoer te vinden. Als je kiest voor 3 overeenkomstige blikken dan staat daar een prijs tegenover; bij 4 gevonden blikken verdubbel je de winst. Onthul je echter drie blikken schildpad voer dan volgt er een extra beloning.

Gold Fish is een geweldig spel voor elke inzet

De online gokautomaat biedt 25 lijnen verdeeld over 5 reels met een uitgebreide mogelijkheid van goklimieten. Munten variëren van 0,01 tot 3.00. Een maximale inzet is 75.00 munten en de grootste uitbetalingsmogelijkheid is 10.000 munten.