Gold Trophy 2 slot
Gold Trophy 2 is een video slot gokkast uit de fabriek van Play ‘n Go met een golf tintje. Met een golfbaan op de achtergrond en golfgeluidjes die je vergezellen is dit echt een leuk spel om te spelen. Het is een online gokkast met 5 rollen en 20 win lijnen. Je kunt alle lijnen bekijken voordat je beslist op hoeveel lijnen je gaat spelen.

5 rollen, 20 win lijnen op Gold Trophy 2

Het spel werkt zoals de meeste online gokkasten. Je kunt zelf kiezen hoeveel credits je per draai wil inzetten. Bij Gold Trophy 2 begin je met 1 credits en deze kun je verhogen tot 5. 1 credit staat in dit spel voor 0,01 cent. Ook kun je kiezen op hoeveel win lijnen je wil spelen. Naast de credits en de speellijnen zie je een plus- en een minteken. Hiermee kun je je inzet en het aantal win lijnen verhogen of verlagen. Heb je eenmaal gekozen dan klik je op spin en gaan de rollen draaien. Wil je voluit en snel spelen? Klik dan op inzet max en volgens op auto play.

Rustgevend of meer spanning op de Gold Trophy 2?

Of het net zo rustgevend is als echt golf spelen, hangt af van of je met je eigen geld gaat spelen of dat je liever nog even kiest voor speelgeld. De keuze ligt bij jou. Het spelen met je eigen geld heeft als voordeel dat je je winst ook echt mag behouden en dat het een stuk spannender is, want je hebt namelijk ook de kans om je geld te verliezen.

Gelukkig kun je op elk moment in het spel stoppen als je niet meer wil. Het spelen met speelgeld is leuk en soms ook handig. Je kunt namelijk het spel een beetje leren kennen voordat je echt gaat spelen. Misschien haal je hier een hoop voordeel uit nadat je beslist om met je eigen geld te gaan spelen.

gold trophy 2 online slot

Veel symbolen bij Gold Trophy 2

10 symbolen die natuurlijk alles te maken hebben golfen draaien door het beeld heen. Naast de standaard symbolen als A, K, Q, J en 10, die overigens wel allemaal een golf tintje hebben gekregen, zijn er ook de golfbal, de golfclub, de golfkar, het gouden golfjasje en de hole te vinden. Daarnaast zijn er nog 2 symbolen, namelijk de wild en de scatter. De scatter is er echt eentje die je in de gaten moet houden in Gold Trophy 2. De makers bij Play ‘n Go wilde de spelers van dit spel eens goed verwennen en daarom heeft dit spel als 3 je of meer scatters draait gratis spins om weg te geven. Je krijgt er 15 en de winst die je behaald gaat keer 3.

Mocht je tijdens de gratis spins opnieuw 3 of meer scatters draaien dan worden de nieuwe gratis spins er gewoon bij opgeteld. Door deze leuke extra bonus, kun je in een korte tijd echt een hoop credits winnen. Hou deze scatter dus goed in de gaten, het is een gouden kaart met het woord winner erop. Het wild symbool is een trofee. Als je deze draait, verdubbelt deze alle winst bij een winnende combinatie.

Dit symbool kun je ook gebruiken om een winnende combinatie te maken. Heb je bijvoorbeeld 2 keer een golfkar gedraaid op een win lijn, dan zou je met het wild symbool de winnen combinatie compleet maken. Maar als je gewoon los de wild symbolen draait dan krijg je voor deze ook credits. Je kunt tot 5000 credits in een keer winnen.

Leuk spel, leuk thema

Al met al een leuk en ergens toch ook rustgevend spel doordat er geen hele drukke geluiden bij zitten. Natuurlijk heb je wel de bekende rinkeltjes, maar toch is het anders, rustiger. Wat helemaal past bij het thema.