Golden Book is een videoslot van Amatic met een Oosters thema. Je speelt deze online gokkast op vijf rollen met afwisselend vier en drie symbolen op de reels. De prijzen betalen van links naar rechts, en bij 3 gelijke symbolen heb je al prijs. Op de Golden Book videoslot heb je maar liefst 576 manieren om te winnen, wat voor veel spanning en spelplezier zorgt.

Golden Book symbolen

golden bookHet Oosterse thema wordt pas echt duidelijk als je de symbolen ziet op deze videoslot. Zo vind je op de rollen onder andere gesluierde vrouwen, tijgers, Oosterse paleizen en mooie bloemen. Er is ook een gouden speedboot symbool aanwezig wat volgens ons niks met de rest van het thema te maken heeft, maar dat terzijde. Met de A-K-Q-J kaartsymbolen kan je op deze slot de wat kleinere prijzen winnen.

Het Golden Book is het Scatter symbool op deze gokkast. Voor 5 van deze symbolen krijg je maar liefst 10.000 credits op je meter bijgeschreven. Als je drie of meer van de bonussymbolen draait op de rollen activeer je de 10 bonusspins. Deze spins gaan door tot ze op zijn, of je moet ze nog een keer re-triggeren door nog eens minimaal drie Golden Books te draaien. Het groene Wild symbool vervangt alle andere symbolen op deze online gokkast, behalve het Bonus symbool.

Verdubbel je prijzen

De Golden Book videoslot is net als alle andere Amatic fruitautomaten en videoslots redelijk gemakkelijk te spelen. Het is dus een prettige en overzichtelijke gokkast, maar wel met de beroemde Amatic gok feature. Als je een prijs wint op de Golden Book kan je de winst innen(COLLECT), of je gaat een gokje wagen(GAMBLE). Kies er vervolgens voor om de hele, of de halve prijs te gokken. Om je inzet te verdubbelen moet je raden welke kleur de volgende kaart is: rood of zwart.

Zit je goed, dan verdubbel je de prijs! Als je het fout hebt ben je de gewonnen prijs kwijt. Om je inzet te verviervoudigen moet je één van de kaartsoorten kiezen te weten: schoppen, harten, klaveren of ruiten. Minder kans, maar wel meer beloning als je goed gokt! Boven in beeld kan je trouwens de laatste 7 kaarten zien die zijn gevallen. Let daar niet teveel op, want de prijzen op de gokkasten vallen geheel willekeurig. Inzetten om echt geld kan vanaf €0.10 tot €30 per ronde, maar er is ook de mogelijkheid om de Golden Book gratis te spelen voor je plezier.