Golden Shamrock is een al wat oudere NetEnt gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Zet in om echt geld vanaf 20 cent tot €100 per spin voor alle 20 winlijnen. Je kunt ook minder winlijnen spelen, en dan is je minimale inzet slechts 1cent, dus voor iedereen te betalen! Speel deze videoslot ook gerust gratis voor je plezier als je dat liever doet. De Golden Shamrock heeft een Iers geluk thema waar het iedere dag St Patricks Day lijkt. Win met de bekende kabouters, hoefijzers, zakken met munten, potten met goud, harpen, pinten bier en klavertjes op de rollen. Dit is echt een positieve gokkast!

Golden Shamrock

Golden Shamrock spelen

Van de beste betalende symbolen kan je het beste de pot met goud draaien omdat die je het meest oplevert. Voor 5 stuks krijg je 4000x je inzet op een winnende actieve lijn. Het gouden hoefijzer is ook behoorlijk goed voor 2000x je lijn inzet voor 5 op een rij. De A-K-Q kaartsymbolen staan op groene, blauwe en bruin gekleurde zakken en betalen de kleinere prijzen. Let vooral op de kabouter met een pijp in zijn mond. Deze Leprechaun is namelijk het Wild symbool op deze gokkast, en hij vervangt alle symbolen met uitzondering van de Scatter. Als de kabouter Wild op een van de 3 middelste rollen verschijnt, zal hij uitbreiden over de hele rol voor mooie prijzen.

Scatter

Het Scatter symbool is de Golden Shamrock(gouden klavertje). Draai er 3 of meer op de rollen en de Free Spins worden geactiveerd. Vervolgens kies je 1 van de Scatters om te zien hoe veel gratis spins en multiplier combinaties je krijgt. Je kunt maar liefst 15 gratis spins met een 1x multiplier, of 7 gratis spins met een 2x vermenigvuldiger krijgen.

golden shamrock pot met goud

Extra spannend wordt het als je nog meer Scatters ziet tijdens de Free Spins op de rollen. Voor 2 Scatters ontvang je dan een verhoging van de multiplier met 1x. De Multiplier kan toenemen tot 5x wat je mega veel geld kan opleveren tot 200.000 munten!

Conclusie

Golden Shamrock is een gokkast met het bekende Ierse geluk thema met kabouters, klavertjes en de pot met goud. Als je fan bent van dit soort videoslots valt er nog veel meer te vinden, want er zijn heel veel gokkasten met dit thema zoals de Leprechaun Gold, Leprechaun Luck, Leprechaun Fortune, Irish Luck en veel meer. Bijna iedere software ontwikkelaar heeft namelijk wel 1 of 2 gokkasten met dit Ierse thema, dus keuze genoeg! Omdat de Golden Shamrock al een wat oudere gokkast van NetEnt is zijn de graphics niet spetterend, maar het blijft leuk om geld te winnen met de Ierse kabouters.