De Gonzo´s Quest videoslot is geïnspireerd op het avontuur van de Spaanse conquistador Gonzalo Pizarro, die ging op zoek voor de verloren stad van goud: El Dorado in Zuid Amerika. Ondanks dat dit spel al wat jaartjes oud is, is het nog steeds een van de meest gespeelde NetEnt gokkasten. Dit komt omdat hij origineel van opzet is, én heel veel uitbetaald.

Gonzo’s Quest spelen

Je missie met deze gokkast is om de verloren stad van goud, El Dorado te vinden in de Zuid Amerikaans jungle. Je speelt Gonzo’s Quest op 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen met spannende wildsymbolen en free spins. Deze gokkast heeft ook mooie innovatieve functies om nog meer geld te verdienen zoals de Avalanche Reels of de Free Fall optie. Door de Avalanche functie spinnen de rollen niet maar vallen op de plaats zoals bij het spel Tetris. Deze modus wordt elke keer verlengd als je een winnende lijn krijgt. De winnende symbolen verdwijnen voor een nieuwe combinatie, net zolang als je prijs hebt! Let ook eens op Gonzo zelf naast de rollen, dat is al een attractie op zich!

Gonzo’s Quest

Multipliers

De Multipliers spelen ook een belangrijke rol bij de Gonzo’s Quest gokkast. Je kunt tot maximaal x5 multiplier krijgen, en met de Free Fall optie tot x15! Met 3 Free Fall symbolen activeer je de vrije val functie voor mooie prijzen. Het Wild symbool op deze gokkast wordt weergegeven als het vraagteken en vervangt alle ander symbolen. Samen met de Free Spins kan dit nog meer geld opleveren.

Met de mooie 3D animaties en grappige muziek is Gonzo’s Quest een echt verslavende gokkast. Door zijn originele opzet met veel winstkansen is deze slot één van de meest gespeelde gokkasten online. Speel deze gokkast al om echt vanaf 20 cent tot maximaal €100 per spin, of gewoon gratis voor je plezier. Door het hoge uitbetalingspercentage kan je veel mooie prijzen verwachten tijdens je avontuur met Gonzo!