good girl bad girlWat doe je als je moet kiezen tussen de Hemel en de Hel? Maak zelf de goede beslissingen met de Good Girl Bad Girl videoslot van Betsoft die je speelt op vijf rollen met dertig winlijnen. Maar wat kies je nu? Het goede of het kwade, of ben je eigenwijs en kies je een beetje van beide?
Vóór elke draai bij deze gokkast moet je beslissen wat je wilt zijn. Wil je het goede meisje zijn die betaalt van links naar rechts, of wil je het slechte meisje zijn dat van rechts naar links betaalt?

Kiezen bij de Good Girl Bad Girl videoslot

Als je een van deze twee extreme kanten kiest, dan heb je slechts 15 actieve winlijnen tot je beschikking. Als je besluit om te kiezen voor beide, dan worden alle 30 winlijnen actief en win je Good girl bad girl Betsoft gokkastvan links naar rechts en van rechts naar links! De symbolen op de rollen weerspiegelen de tegenstrijdigheid van deze gokkast. Er is een symbool van de Good Girl en een symbool van de Bad Girl. Er is ook een symbool van een gemene kat, maar ook een symbool van een vrij onschuldig uitziende kat. Zelfs de reguliere 9-10-J-Q-K-A symbolen hebben een achtergrond van de dag of de nacht om het verschil bij de de Good Girl Bad Girl videoslot aan te geven.

Wild symbool

De halo fungeert als het Wild symbool wanneer je de kant van de Good Girl kiest, en de duivelsvork vertegenwoordigt het Wild symbool als je voor de Bad Girl kant kiest.
Bij de Bad Girl neem je meer risico, maar heb je ook meer munten nodig voor grotere uitbetalingen.

The Good Girl Wild kan je een tot 2x vermenigvuldiger geven, terwijl de Bad Girl Wild je tot 4x multiplier kan geven. Er is ook een Click Me bonus die kan worden geactiveerd wanneer de halo en de duivelsvork Wilds naast elkaar op de rollen verschijnen. De bonus wordt dan opgesplitst in vier verschillende niveaus waar de spelers een selectie van geschenkdozen moet kiezen in de juiste volgorde op weg naar de volgende ronde. De regels zullen variëren afhankelijk van welke kant je kiest.

Spin the Money Wheel om veel te winnen

De beste bonus feature van de de Good Girl Bad Girl videoslot is de Money Wheel Bonus. Deze wordt geactiveerd wanneer er drie of meer van de Money Wheel symbolen op de rollen verschijnen. Afhankelijk van welke kant je kiest moet je aan het wiel draaien in de hemel of hel voor grote prijzen. Zet in voor minimaal 60 cent tot 150€ op de Good Girl Bad Girl videoslot.

Conclusie

Good Girl, Bad Girl is een videoslot met een apart thema en leuke features. Het feit dan je zelf spannende keuzes kunt maken, maakt deze online gokkast extra mooi en leuk om te spelen. Op de graphics en geluiden is ook niks aan te merken zoals bij alle Betsoft gokkasten. Net als in het echte leven moet je hier ook keuzes maken, en soms pakt het goed uit, en soms slecht. Kies goed en win tot 1.170.000 credits!