Wees het alfa mannetje bij Gorilla Chief 2

In de dierentuin kunnen we vaak urenlang blijven kijken bij het apenhuis. Dat komt vast omdat apen zoveel weg hebben van mensen. Ze hebben een zekere rangorde, waarbij het alfa mannetje de belangrijkste aap is in het gezelschap. Daarnaast heb je de vrouwtjesapen en de jongste apenkoppen die de dienst proberen uit te maken. Het spel Gorilla Chief 2 biedt ons een leuke kijk in deze wonderbaarlijke apenwereld. Je bevindt je midden tussen de apenstreken van de jongsten en de prachtige natuur van het oerwoud waar de gorilla’s van nature in wonen.

Het spel Gorilla Chief 2 is een van de beste slots spellen die er de laatste tijd zijn uitgebracht om op je eigen thuiscomputer te spelen. Het spel Gorilla Chief 2 is een opvolger van het oorspronkelijke spel Gorilla Chief. Vaak zie je terug dat een deel twee van een spel of film een goedkope remake is van het origineel, een soort slap aftrekseltje, maar dat is in dit geval dus absoluut niet zo. Er is behoorlijk wat verbeterd aan de spelbelevenis maar ook aan de winstkansen die dit spel Gorilla chief 2 je biedt. Daar waar het spel Gorilla Chief het altijd zal moeten zoeken in het echte casino kan je dit spel in je eigen woonkamer spelen, wat absoluut een groot voordeel is.

Gorilla Chief 2, het uiterlijk van het spel

gorilla chief 2Gorilla Chief 2 speelt zich af tegen de achtergrond van een jungle. Niet echt de meest inspirerende achtergrond, en dit is ook gelijk iets waar je als speler je bedenkingen bij zal hebben. Waarom WMS voor deze achtergrond heeft gekozen is niet duidelijk, maar het had absoluut spectaculairder gemogen. Het is dan ook niet vanwege het speldecor waarom je dit spel Gorilla chief 2 wil spelen; het spel moet het hebben van zijn andere charmes. Je speelt het spel op 5 wielen met ieder 4 rijen.

In totaal heb je de beschikking over 50 winrijen. Op deze winrijen kan je een aantal oerwoud verwante symbolen tegen komen. Zo tref je daar verschillende topische papegaaien, bananen, toekans, gerbera’s, zonsopkomsten, vlinders, luipaarden, leguanen en een ruime keuze aan Afrikaans fruit. Je reist door de jungle heen tijdens dit spel, maar vanwege de wielen van het spel zal je er niet heel veel van zien. WMS heeft bovendien de randen van het spel voorzien van vurige graphics die nou niet echt bij het verdere thema passen. Je mag wel stellen dat dit spel heel aardig ontworpen is door WMS maar nog wel een extra make over kan verdienen.

Jouw winst bij Gorilla Chief 2

Jouw missie bij het spel Gorilla Chief 2 is om zoveel mogelijk aanzien te verwerven en dat aanzien zet zich in dit geval om in klinkende munt. Het spel Gorilla Chief 2 biedt jou dan ook een behoorlijk gulle mogelijkheid om in te zetten tijdens het spel. Je kan kiezen voor een heel lage inzet tijdens dit spel. Je kan zelfs een minimum van 0,40 munten per spin inzetten wanneer jij dat wil. Je zal er echter aan moeten denken dat je wanneer je free spins krijgt met dezelfde lage inzet moet spelen. In die gevallen zal je winst dus ook aanmerkelijk lager zijn dan wanneer jij hoger had ingezet. De top jackpot die je kan winnen in dit spel is 750 munten dus je kan er maar beter voor zorgen dat die munten een leuke waarde vertegenwoordigen.

Het gezicht van de gorilla is in dit spel het wild symbool en dat wild symbool is in staat om ieder ander symbool te vervangen om een winrij compleet te maken. Alle andere symbolen kunnen worden vervangen behalve het zonsopkomst symbool. Dat is namelijk het scatter symbool in dit spel en het bezorgt jou een aantal free spins wanneer jij er een aantal van op je wielen krijgt. Bij 3 scatters krijg je 10 free spins. Een wild symbool kan je krijgen op de wielen 2 tot en met 5.Een ander onderdeel wat heel interessant is, is het Hot Hot Super Resin onderdeel gedurende de free spins. Daarnaast zullen 3 of meer zonsopkomsten tijdens de free spins jou nogmaals 10 extra free spins bezorgen.