gorilla go wild online slotMet de ontwikkeling van deze Gorilla Go Wild heeft NextGen Gaming er alles aan gedaan om weer een uniek thema neer te zetten. Dit uiteraard niet alleen grafisch, maar ook door het toevoegen van verschillende geluiden is de optimale spelbeleving van deze game dag en nacht bereikbaar. Leuk om te melden is dat je Gorilla Go Wild niet alleen voor geld kunt spelen, maar dag ook gratis inzetten toegestaan zijn. Heb je dus helemaal geen zin in een risico op verlies, dan is het gratis spelen van Gorilla Go Wild een ideale uitkomst. Bovendien is het gratis plaatsen van inzetten natuurlijk ook mogelijk als je wel voor geld wilt spelen, maar deze videoslot van te voren liever even oefent.

Spelen voor echt geld op de Gorilla Go Wild

Als je bij Gorilla Go Wild voor echt geld aan de slag wilt kunnen gaan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Bij deze videoslot wordt er met je inzetten altijd gespeeld op 5 rollen om prijzen te behalen. Hiervoor zal je in totaal gebruik kunnen maken van maar liefst 25 vaste winlijnen. Vast wil uiteraard wel zeggen dat voor het bepalen van je inzetten het aantal winlijnen niet aangepast kan worden.

Om een inzet wel in hoogte van bedrag vast te kunnen stellen zal je een muntwaarde moeten kiezen. Deze zijn bij Gorilla Go Wild in waardes van 1 cent tot en met 2 euro beschikbaar. Als je kiest voor de minimale muntwaarde zal je op de 25 winlijnen moeten spelen met een minimaal bedrag van 25 cent. Wil je met meer geld aan de slag, dan kun je op deze slotmachine aan de slag met een maximale inzet van maar liefst 50 euro per draai.

Uitbetaalschema

Om het spelen van deze game leuk te maken zijn er op de winlijnen van Gorilla Go Wild natuurlijk heel wat verschillende prijzen te winnen. Alle combinaties die gevormd kunnen worden voor een prijs zal je terug kunnen vinden in het uitbetaalschema. Je vindt deze onder de info button, die bij deze gokkast helemaal links in het rijtje van knoppen terug te vinden is naast de gorilla. Alle combinaties van symbolen die je in de prijzentabel aantreft zullen alleen een uitbetaling genereren als je deze weet te starten vanaf rol 1 en dus draait van links naar rechts.

Scatter tempel

Het Scatter symbool van Gorilla Go Wild wordt gevormd door de tempel die op dit eiland aanwezig is. Met deze Scatters kun je een vermenigvuldiging van je inzet winnen, die op kan lopen tot maar liefst 2500 credits. Om dit te bereiken zal je, zonder een winlijn verplicht te moeten volgen, minimaal 2 Scatters op willekeurige posities van de rollen moeten zien te draaien. De Scatters van Gorilla Go Wild zijn niet alleen beschikbaar voor losse prijzen, maar kunnen daarbovenop ook nog eens free games activeren.

Voor het gebruik van deze free games kun je verschillende functies winnen. Hierbij is de Wild zeer belangrijk, omdat deze een hoofdrol tijdens de free games zal moeten gaan spelen. In alle gevallen zullen er 10 free games gewonnen worden, waarbij extra Wilds kunnen verschijnen, je gebruik zal kunnen maken van Sticky Wilds, nog meer extra free games of een vermenigvuldiger actief krijgt.

gorilla go wild mobiel

Gorilla Wild symbool

De gorilla, waar alles om draait bij deze videoslot, is terug te vinden als een Wild symbool. Dit betekend dat deze een vervangende functie heeft en daarmee alle symbolen, behalve de Scatter, zal kunnen vervangen. Bijzonder is dat je deze Wild niet alleen continu als vervanger zal moeten gebruiken, maar dat deze een dubbele rol heeft. Net als alle andere reguliere symbolen kan de Wild namelijk ook gewoon een losse prijs opleveren. Hiervoor zal je op een winlijn van links naar rechts bij Gorilla Go Wild minimaal 2 van deze Wild symbolen in een combinatie moeten zien te draaien.

Beoordeling Gorilla Go Wild videoslot

De jungle die je op dit eiland bij Gorilla Go Wild terug kunt vinden wordt in 3D weergave grafisch optimaal afgebeeld. Naast de rollen is dan ook niet voor niets de volledig geanimeerde gorilla als koning van de jungle te zien. Ook als het aankomt op geluiden is deze Gorilla Go Wild videoslot voor ons een ware topper gebleken. Uiteraard is het uiterlijk leuk, maar minder belangrijk. De prijzen die bij deze speelautomaat namelijk gewonnen kunnen worden zijn meer dan fantastisch!