Ga op ontdekkingstocht met de Great Adventure-gokkast

EGT staat erom bekend dat ze gokmachines ontwerpen aan de hand van specifieke thema’s, die enorm tot de verbeelding spreken. Met de Great Adventure-machine hebben ze dat weer voor elkaar gekregen. Als een echte Indiana Jones ga je opzoek naar een verborgen schat, die in het antieke Egypte ligt.

Op je avonturenreis kom je andere gelukszoekers tegen, maar ook geheime aanwijzingen – en natuurlijk een hoop verborgen rijkdom. Scarabeeën wijzen de weg naar het Masker van Ra, de zonnegod. Intussen krijg je ook punten als je andere personages kunt redden uit de vele vallen die uitgezet zijn om schatzoekers te strikken in de piramide.

Zoek de verborgen schat

Great AdventureJe avontuur begint binnenin de piramide, waar je na lang zoeken je weg naar toe gevonden hebt. Als rasechte avonturier droom je van gefabelde schatten en grote bergen goud. Om de schat te vinden, moet je echter goed gebruik maken van de hints en aanwijzingen in je notitieboekje, en moet je de hiërogliefen ontcijferen die de weg wijzen naar de geheime kamers waar de ongekende rijkdommen liggen te wachten. Maar kijk uit voor je concurrenten, die je op de hielen zitten, en zorg dat je als eerste bij de schatkamer uit komt. Dit spannende avontuur beleef je nu ook op je mobiel, want dankzij de slimme ontwikkelaars van EGT werkt deze gokmachine ook perfect op touch screen.

Egyptische rijkdommen liggen voor het oprapen

Houd je ogen open en kijk om ieder hoekje om een van de oude grafkamers te vinden, waar de bergen goud gewoon voor het oprapen liggen. Er zijn een hoop hiërogliefen die als aanwijzing dienen en de weg wijzen richting de geheime deur. Als je die volgt, kun je al 3.000 munten verdienen. De maskers van de zonnegod Ra, en de scarabeeën die rondscharrelen in de piramide, leveren 6.000 munten op.

10.000 munten verdien je als je de sexy bazin van de kroeg redt, die je achterna gekomen is in je zoektocht naar de antieke schat, en je krijgt 20.000 munten als je de schatzoeker vindt, die je probeert te verslaan in je poging de schat te ontdekken. Uiteraard krijg je het meeste punten als je de geheime notitieboeken ontcijfert en de locatie van de schatkamer kan vinden: 25.000 munten.

Great Adventure gokkast

De wilds en scatters in deze Egyptische piramide

Dit notitieblok, dat vitale aanwijzingen bevat, functioneert ook als de wild, waarmee je andere symbolen kunt vervangen. Vind je 3, 4, of 5 van deze boeken, dan begint het Beeldenspel. Daarbij kies je uit een van de vijf beelden, en kun je tot wel 10 gratis spins winnen.

Natuurlijk is er ook een jackpot in de gokkast aanwezig. In dit kaartspel, dat plaatsvindt in een geheime ruimte, kies je omgedraaide kaarten waaronder grote prijzen verborgen zijn. Werk je door alle levels heen, dan win je de steeds meegroeiende jackpot in een keer. Maar als je minder dan 15.000 munten wint, kun je er voor kiezen om te gokken op alles of niets. Met de ‘Gamble’-functie kies je een kleur: rood of zwart. Daarna draai je een kaart om. Win je, dan krijg je dubbel je winst: verlies je, dan raak je alles kwijt en moet je opnieuw beginnen.

Een avontuur waar veel op het spel staat

Tijdens dit spannende avontuur leg je je leven in de weegschaal om een antieke schat te vinden – maar je bepaalt wel zelf hoeveel geld je in wil zetten. De kredietwaarde kan je instellen tussen de 0.1 en 1.0 munt, en de inzet loopt van 25 tot 100 munten. Daarmee heb je, met 25 winlijnen op elke keer dat je spint, een prima kans om een grote schat te vinden.

Met het leuke Egyptische thema, dat goed uitgewerkt is in de afbeeldingen en symbolen, maar ook in de achtergrond en de muziek, en ook met de vele bonusmogelijkheden, wilds, scatters en jackpotten, is de Great Adventure-gokkast van EGT een geweldige ervaring. Ontdek of jij, net als Indiana Jones, alle mysterieuze obstakels kan overwinnen om een waardevolle Egyptische schat kan vinden in de spannende piramide.