Great Empire voor China liefhebbers

Voor degenen die houden van Chinese cultuur of natuur is Great Empire een leuke videoslot. Het thema wordt namelijk helemaal bepaald door het grote Chinese rijk. Lotusbloemen, beelden, pandaberen en meer. Alles heeft een Chinees tintje in de videoslot Great Empire van EGT. Houd jij daar wel van dan zou dat al reden genoeg kunnen zijn om dit spel eens te proberen. Ook bijvoorbeeld de geluidseffecten en de videoanimaties staan in het teken van het grote Chinese rijk.

De regels van Great Empire

Great EmpireDe regels van het spel zijn simpel in het geval van Great Empire. Ervaren spelers van videoslots en gokkasten zullen dan ook al bekend zijn met de regels van dit spel. Hoeveel je uitbetaald krijgt kun je terug vinden in de paytable. Wanneer je een Scatter krijgt, dan mag je met recht opgewekt zijn, want de uitbetaling daarvan vindt plaats bovenop de normale winst uit een winnende combinatie. In ieder geval wordt de hoogste winst en de langst combinatie uitbetaald. Als iets niet goed werkt dan geldt de inleg en de uitbetaling niet.

Great Empire

Het spel wordt gespeeld met 5 rollen. Verder kent Great Empire 10 lijnen in totaal. Je kunt er echter ook voor kiezen om met minder lijnen te spelen. Het is mogelijk om met 1, 3, 5, 7 of 10 winlijnen te spelen. Wanneer je speelt met 10 winlijnen, dan kun je 10, 20, 50, 100 of 200 credits per beurt inzetten.

Je kunt dus iedere keer opnieuw bepalen met hoeveel lijnen je wilt spelen en hoeveel je inzet. Meer lijnen betekent dat je meer kans hebt op een winnende combinatie. Meer inzet betekent ook dat je potentiƫle winst hoger is. Het staat je vrij om te bepalen waar jij je prettig bij voelt en ook wanneer je op wilt houden met spelen. Na iedere beurt kun je bijvoorbeeld je balans uit laten betalen en ophouden met het spel.

Gamble in Chinese Empire

De speler van gokkasten houdt natuurlijk van gokken. Bij Chinese Empire heb je daarom de mogelijkheid om verder te gokken met de winst van een spelronde. Als je een winst behaald en je wilt deze proberen te verhogen, dan kun je dat doen door op Gamble te drukken. Het is vervolgens de bedoeling om te raden of knipperende kaart in het midden van het scherm een rode of een zwarte kaart is. Als je goed gokt, dan zal je winst verdubbelen.

Als je het helaas niet goed raad, dan verlies je de complete winst van deze spelronde. Ook kun een aantal keer achter elkaar gebruik maken van de Gamble functie. Je kunt je initiƫle winst exponentieel verhogen als je geluk hebt. Dit is een erg leuke functie van deze videoslot en al de echte liefhebber van gokkasten zeker bekoren. Mocht dit je niet aanspreken en wil je gewoon alleen de rollen laten draaien, dan kan dat natuurlijk ook.

Great Empire gokkast

Gratis spelrondes verdienen

Wanneer je drie Scatter kaarten in een winnende combinatie krijgt, dan krijg je gratis spelbeurten. Je moet daarvoor op start drukken. Vervolgens mag jij kiezen hoe je de gratis spelrondes wilt spelen. Dit is een bijzondere eigenschap van deze videoslot en kan een belangrijke reden zijn om dit spel te spelen. Je kunt er namelijk voor kiezen om 5 gratis beurten te krijgen, waarbij rol 1, 3 en 5 helemaal gevuld zijn met Wild kaarten. Of je kunt voor 10 gratis beurten kiezen waarbij rol 2 en 4 gevuld zijn met Wild kaarten. Of je kunt voor 15 gratis beurten kiezen. In dat laatste geval is alleen rol nummer 3 volledig gevuld met Wild kaarten. Een leuke variatie op het verdienen van gratis spelrondes.