Guns N’ Roses is een videoslot van NetEnt die is gebaseerd op één van de meest populaire en succesvolle rock bands aller tijden. Tijdens het spelen wordt je verrast met de muziek van deze legendarische band en spannende bonus features. De beste extra op deze gokkast is de Destruction Wild feature waarbij een kruis op de rollen verschijnt. Ook erg spannend zijn de Encore Free Spins feature waarbij je een bandlid moet kiezen die meteen als Wild symbol telt tijdens de free spins.

Guns N’ Roses spelen

Guns N’ Roses is een gokkast van een bestaand merk, een zogenaamde branded videoslot. Het hele spel draait om de Amerikaans hard rock band die al meer dan 100 miljoen albums hebben verkocht. Iedereen kent Axl Rose en Slash, en je kunt deze gokkast nu spelen op je desktop computer en alle moderne mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Guns N’ Roses

Je speelt de Guns N’ Roses gokkast op 5 rollen met 20 winlijnen met inzetten om echt geld vanaf 20 cent tot €100 per draai. Wil je niet om geld spelen? Geen probleem, want je kunt hem onbeperkt gratis uitproberen. De gameplay is afwisselend en spanend met wild substitutions, expanding wilds, the Appetite for Destruction wild, bonus symbols, Encore free spins, Legend Spins, Solo multiplier en de Crowd-Pleaser feature.

Wild & Expanding Wild

De Guns N’ Roses symbolen zijn erg belangrijk op deze online gokkast, want deze tellen als wild en kunnen overal opduiken. Er zijn drie extra’s die willekeurig worden geactiveerd in het basisspel. Ten eerste zijn dat de Legend Spins waarbij je 3 re-spins krijgt met 1 of 2 stacked wilds.

Erg mooi is ook de Solo Multiplier feature waarbij een winnende winlijn willekeurig een multiplier krijgt toebedeeld van 4x tot 10x. Deze feature wordt geactiveerd als er minimaal drie gelijke symbolen op een winlijn verschijnen. Als je drie bonussymbolen draait activeer je het spinning Bonus Wheel. Dan is er ook nog de Crowd-Pleaser Bonus feature die drie niveaus heeft. Hierbij kan je gewoon een van de prijzen kiezen zoals je dat wel meer ziet bij andere gokkasten van NetEnt.

De Guns N’ Roses gokkast is echt een aantrekkelijk spel met geweldige graphics en een nog betere soundtrack. Door de vele extra’s op de Guns N’ Roses videoslot hoef je echt geen liefhebber van de band te zijn om hem leuk te vinden. Deze gokkast is erg afwisselend en voor de echte rock fans een genot om te spelen.