Gunslinger videoslot Jesse James, Billy the Kid, Wyatt Earp, stuk voor stuk bekende personen die jou al voor gingen in het wilde westen. Bij Gunslinger kun je net als zij aanschuiven in de saloon en een gokje wagen. Tenminste, zo ziet de videoslot eruit. Symbolen met een mooie saloondame, een premiejager, paarden, een zak met goud, drankflessen, revolvers en speelkaarten tegen de achtergrond van een leeg wildweststadje maken het tot een geheel.

Zodra je de rollen laat draaien begint er een vrolijk muziekje te spelen. Als achtergrondgeluiden hoor je rinkelende flessen, een kusje van de lieftallige saloondame, een schot van een revolver, en hinnikend paard, enzovoorts. Er zijn vijf rollen bij deze videoslot en een opvallend aantal winlijnen.

Dit zijn er maar liefst 25. De waarde van een muntje kun je zelf instellen. Deze kan variëren tussen 0,01 tot 0,25. Per winlijn die je speelt kun je 1 tot 5 muntjes inzetten. Per spin kun je met minimaal €0,01 spelen. De max is €31,25. Deze videoslot is geproduceerd door Play’n Go

Bonusspelletjes bij Gunslinger

In het spel zitten wilds, scatters en bonussymbolen. De premiejager is in deze videoslot de wild en het paard is de scatter. Wat opvallend is bij Gunslinger, dat er twee bonussymbolen zijn, namelijk de flessen drank en de premieposter. Drie van deze symbolen leveren leuke extra bonusspelletjes op. De drie drankflessen activeren een klein spelletje waarbij je een van de flessen kapot moet schieten. Hiermee krijg je een aantal gratis spins, die direct daarna geactiveerd worden.

Tijdens deze gratis spins krijg je een zeer vrolijk klinkend saloondeuntje te horen. De drie premieposters activeren een spel waarbij je eerst een bandiet van een premieposter moet kiezen. Vervolgens lijk je door een verlaten wildweststraat te lopen waarbij je drie regentonnen kapot mag schieten. Deze geven je extra muntjes. Vervolgens komt de bandiet een huisje uit lopen en mag jij kiezen wat voor beweging die zal gaan maken. Kies je de juiste beweging, dan schiet je de bandiet neer en wordt de winst van de regentonnen verviervoudigd.

Kans maken op de progressieve jackpot bij Gunslinger

De winst van iedere ronde kun je meteen innen, of proberen te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen door op de ‘spelen’ knop te drukken. Hier kun je de kleur en het symbool van een speelkaart raden. Heb je de kleur goed, dan verdubbelt de winst. Heb je de kleur en het symbool goed, dan wordt deze zelfs verviervoudigd. Naast het verdubbelen maak je ook nog eens kans op de progressieve jackpot. Bovenaan vind je een aantal speelkaarten. Op de rollen zijn deze speelkaarten terug te vinden.

Heb je een combinatie van deze op een winlijn, dan wordt die bovenaan toegevoegd. Zodra je ze allemaal verzameld hebt, opent zich een nieuw venster met 5 omgedraaide speelkaarten. Deze moet je allemaal omdraaien, waarbij je kans maakt op geldbedragen en de jackpot. Het uitkeringspercentage bij Gunslinger is 96%. Mocht je het spel eerst even willen uitproberen, dan is er ook de mogelijkheid gratis te spelen. Je maakt hiermee echter geen kans op winst.

gunslinger play 'n go

Veel winmogelijkheden, maar soms wat irritante muziek

Wij vinden Gunslinger een leuke manier om een gokje te wagen, al zitten de makers er soms wat naast wat betreft de muziek en zien de plaatjes er niet altijd even goed uit. Het gaat ten slotte om het verdienen van geld. Door de extra spelletjes wordt Gunslinger extra aantrekkelijk. Je moet meer doen dan enkel de rollen te laten draaien en met de spelletjes heb je gegarandeerd een prijs.

Ze zorgen dus voor extra winmogelijkheden, en dat is het leuke met dit soort online gokkasten. Daarnaast maak je natuurlijk ook nog kans op de progressieve jackpot. Door de grote hoeveelheid winlijnen is de kans op winst een stuk groter. Je bent echter per ronde ook meer muntjes kwijt, dus dat is wel iets om goed in de gaten te houden. Verder speelt het lekker weg en mocht je afgeleid worden door het muziekje en de vele achtergrondgeluidjes, dan kun je deze gewoon even uitzetten.