Als je op zoek bent naar het winnen van grote prijzen is de progressieve jackpot die bij Hall of Gods op dit moment te vinden is zeer zeker de moeite waard. Aan het begin van deze week wist deze jackpot ruim boven de 5 miljoen euro uit te komen. Op het moment van schrijven staat de jackpot van de videoslot Hall of Gods bovendien al op een bedrag van € 5.298.812!

Hall of Gods uiterst populair

hall_of_godsDat deze jackpot momenteel zo hoog staat heeft alles te maken met de populariteit van het spel en het feit dat er gebruik gemaakt wordt van een progressieve jackpot.

Het bedrag dat je momenteel als hoofdprijs kunt winnen komt namelijk tot stand door inzetten van alle spelers. Iedereen draagt met het plaatsen van een inzet zijn of haar steentje bij en zorgt ervoor dat het jackpot bedrag bij Hall of Gods continu blijft stijgen.

Jackpot al ruim 20 weken niet gewonnen

De jackpot van Hall of Gods blijft ieder moment stijgen. Al ruim 20 weken is er geen speler meer geweest die de juiste combinatie voor de jackpot heeft weten te draaien. De laatste keer dat de hoofdprijs bij dit spel gepakt werd was het bedrag ook al aardig ruim opgelopen. Op het moment van winnen stond het jackpotbedrag de laatste keer namelijk op een bedrag van ruim 3,8 miljoen euro.

Details Hall of Gods videoslot

Deze Hall of Gods videoslot wordt gespeeld op 5 rollen, waarbij er totaal 15 symbolen winst op kunnen leveren. Combinaties moet je zien te draaien van links naar rechts en moeten bestaan uit meerdere soortgelijke symbolen. Winnende combinaties kunnen bij Hall of Gods gevormd worden met tal van themasymbolen.

Hall of Gods JackpotDaarbij kunnen verschillende Wilds, Scatters en free spins je aan tal van verschillende prijzen helpen bij een draai. Het meest interessante om te weten is natuurlijk hoe je 1 van de 3 jackpot bedrag bij dit spel kunt gaan winnen. Als je speelt moet je bij deze gokkast inzetten voor geld en ervoor zorgen dat je in het bonusspel terecht komt. In dit bonusspel kun je een mini en midi jackpot winnen, maar ook de mega jackpot die momenteel dus ruim boven de 5 miljoen staat.

Hoge jackpots bij andere slots van Netent

Uiteraard is de hoogste jackpot die je op de spellen van Netent kunt winnen momenteel die van de Hall of Gods videoslot. Toch zijn er nog meer speelautomaten die zeer zeker de moeite waard zijn om je inzetten op te plaatsen. Momenteel kan er bij de Mega Fortune jackpot slot namelijk een maximaal bedrag van ruim 2,7 miljoen euro gewonnen worden.

Daarnaast is het mogelijk om bij het spelen van de Arabian Nights jackpotslot een bedrag van ruim 2,2 miljoen op te strijken. Met deze hoge bedragen kan het volgens insiders bijna niet anders dat er vandaag of morgen iemand vandoor gaat met één van de gigantische bedragen!