De Hall of Gods gokkast van Netent software is een spannende online gokkast met drie jackpotten en een uitbetalingspercentage van 96%, wat betekent dat je niet alleen een eerlijke kans hebt om te winnen, maar ook die mega jackpot kunt pakken met een kleine inleg!

Hall of Gods

Thema Hall of Gods gokkast

Zoals de naam van de gokkast al doet vermoeden speel je deze online slot samen met de Noorse goden als Odin en Loki. De minimale inzet op de Hall of Gods start vanaf 20 cent tot maximaal 50,00 euro per draai. Daarom is de Hall of Gods gokkast ideaal voor elk soort speler.

Deze slot heeft een groeiende progressieve jackpot, wat betekent dat een percentage van je inzet naar de drie jackpots gaat. De jackpots op de Hall of Gods gokkast zijn de Mini, de Midi en de Mega jackpot. Met de Mega jackpot van de Hall of Gods gokkast wordt je met 1 draai miljonair!

Spelen op de Hall of Gods gokkast

De basis van de Hall of Gods gokkast is net als veel gokkasten van Netent 3 rijen met 5 rollen en 20 winlijnen. De standaard symbolen die je tegenkomst op deze online slot zijn o.a. de goden Odin, Thor, Freya, Loki en Idun. Maar ook oude sieraden, hamers en fruitkisten zie je verschijnen onder het spelen. Het symbool met de 2 kraaien telt als scatter, en het hamer en schild symbool is het bonus symbool. Met het Scatter symbool kan je veel gratis spins winnen met grote geldprijzen.

De Bonus Game van de Hall of Gods gokkast is waar het om draait, met de kans van het winnen van een van de drie progressieve jackpots. Om het bonusspel te activeren moet je drie bonussymbolen op de rollen zien te krijgen. Kies je daarna de drie mega jackpot symbolen, dan ben je binnen en win je de jackpot!