Happy birds isoftbet Als je dol bent op vogels, of de film Rio hebt gezien, dan kun je deze gokkast van Isoftbet eigenlijk niet overslaan. Het is duidelijk dat de makers van deze gokkast wel even goed gekeken hebben naar de film Rio, aangezien er behoorlijk wat gelijkenissen te zien zijn, maar als je online gokkasten maakt, moet je overal inspiratie vandaan halen. Mensen willen graag op leuke en goede gokkasten een gokje wagen.

Hoe ziet Happy Birds eruit?

Zoals we net al zeiden, heeft Happy Birds behoorlijk wat weg van de animatiefilm Rio. Veel vogels op de symbolen lijken sterk op personages uit deze film, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Op deze symbolen is een toekan te zien, een klein geel vogeltje, een vrouwelijke ara, een magische hoepel en een mooi gekleurde vogel. Verder natuurlijk de oude vertrouwde symbolen in een vrolijk lettertype.

Op de achtergrond is een straat te zien met grappig getekende huizen De gokkast zelf moet denk ik een beetje aan een vogelhuisje laten denken met een beetje scheef gezaagd en getimmerd hout. Op de achtergrond hoor je een vrolijk muziekje waar je zelf vrolijk van zou worden. Als de winnende reeks uit vogels bestaat, hoor je een vogeltje zingen.

Hoe werkt de gokkast Happy Birds?

Happy Birds is een videoslot met 5 rollen en 243 manieren om een winnende combinatie te krijgen. Als extra hulp om een winnende combinatie te krijgen, is er de wild. Deze ziet in deze gokkast uit als een gekleurde vogel die haar vleugels gespreid heeft.

Dit symbool kan een symbool vervangen, zodat er een winnende lijn kan ontstaan. Bij het bonussymbool en de magische hoepel kan dit echter niet. De magische hoepel geeft je een random aantal gratis spins, mits deze op de tweede en vierde rol staan. Tijdens deze gratis spins komt er af en toe een vogel langs vliegen die symbolen in wilds veranderd.

Hiermee maak je extra kans op winnende combinaties. Naast de wild en de magische hoepel, kun je met drie of meer bonussymbolen, het Birds logo met drie vogels er bovenop, een bonusronde winnen. In deze ronde moet je met een soort katapult ballonnen kapot ‘schieten’. Hierdoor kun je verdubbelaars en mooie prijzen winnen. Er zit echter een klein foutje in deze gokkast, waardoor de rollen vrij regelmatig doorschieten en niet meer willen stoppen met draaien. Hierdoor is deze gokkast eigenlijk niet goed te gebruiken.

De inzet

Happy Birds videoslot
Bij de inzet kun je kiezen uit 5 verschillende Bets. Bet 1 bestaat uit 25 muntjes, Bet 2 uit 50, Bet 3 uit 75, Bet 4 uit 100 en Bet 5 uit 125 munten. Vervolgens kun je de waarde instellen, waarbij je keuze hebt uit 1, 2, 5 en 10 cent. De laagste inzet is dus €0,25 en de hoogste inzet per draai is €12,50. Daarnaast kun je ook nog onbeperkt gratis spelen waardoor je deze gokkast goed kunt uitproberen of gewoon lekker ontspannen kunt spelen zonder geld kwijt te raken.

Wat vinden wij van Happy Birds?

Op het eerste gezicht ziet de gokkast er erg leuk uit. Het thema is leuk gekozen en goed uitgewerkt. Dat er voor inspiratie is gekeken naar een animatiefilm, maakt het design misschien zelfs wel beter. De film was tenslotte al een succes. De werking van de gokkast is lastig te beoordelen, omdat er een foutje in zit. Na een aantal keer draaien loopt die al vast en blijven de rollen maar doorgaan. Hoe het dus uiteindelijk zit met winst of verlies is niet te achterhalen. Erg jammer dus van dat foutje, anders was deze videoslot vast en zeker een aanrader geweest.