Bankovervallen zijn een spannende criminele onderneming. Je moet het natuurlijk niet zelf doen, maar als thema voor een film of gokkast is het natuurlijk perfect. Detective Albert Kowalski moet de meester bankrover Neil Quaylan opsporen op weg naar de kluis. Lukt het jou om de kluis te kraken in Heist? Je speelt de Heist videoslot op de standaard 5 rollen met 30 winlijnen. Natuurlijk is de Heist videoslot gratis te spelen, maar als je echt wilt inzetten kan dit ook met een inzet van 2 cent tot 150€ per draai.

Heist videoslot functies

Heist is een mooie 3D videoslot van Betsoft Gaming. Het beschikt over de meeste game Play elementen die standaard zijn in het assortiment 3D slots. Het spel vindt plaats in de laatste bankkluis waar Neil op aast: een enorme bank die miljoenen in de kluis heeft.

heist betsoft
Natuurlijk zijn sommige symbolen meer geld waard dan anderen. Voorwerpen zoals stopwatches, kluis lay-outs en het beveiligingssysteem betalen wat minder uit. Aan de andere kant het je de beter betalende symbolen zoals dat van ons hoofdpersonage. Vijf Quaylans op een rij betaalt maar liefst 2500€ uit. In de Heist videoslot draait alles over bankovervallen. Elk symbool in het spel is direct verbonden met de aanval op de bank, met items zoals geld, tassen en geweren

Bonus rondes

Laten we beginnen met het Glass Cutter spel, dat wordt geactiveerd wanneer je drie of meer glassnijder symbolen vindt op een van de actieve winlijnen. Wanneer dit gebeurt, wordt je gevraagd om je keuze te maken uit drie glassnijders, met elk een aparte prijs van directe bonus credits, gratis spins, en toegang tot andere bonus rondes. Een ander vrij eenvoudig bonus is de Wild Reel bonus. Door een ontploffing wordt de middelste rol helemaal Wild voor mooie prijzen.

Bovendien zullen alle winsten worden vermenigvuldigd met de 2x multiplier waardoor je nog meer wint. Heist heeft ook de beschikking over een Scatter symbool. In dit spel is dat het boor symbool. Vind er drie of meer op de rollen en je wint een directe prijs afhankelijk van je inzet. Als je drie kluis symbolen draait op de actieve winlijnen krijg je een tweede scherm, waar je zult kunnen kiezen uit verschillende methodes van binnenkomen en ontsnappen. Werk jezelf een weg door het gebouw en wordt rijkelijk beloond voor je inspanningen.

Conclusie

Heist heeft een van de spannendste thema’s van alle Betsoft gokkasten. Deze videoslot speelt echt als een film waar je de karakters van Neil en Kowalski goed leert kennen. Alles voelt gewoon alsof je deel uit maakt van de enorme bankoverval, met spannende bonusgames. Wil jij een bank kraken zonder al te veel risico? Speel dan de Heist videoslot van Betsoft.